Като две капки вода с Лепа Брена

Легендата на югославската музика Лепа Брена е влюбена във Фънки и затова пристига в България, съобщава вестник „България Днес“.

Изпълнителката ще гостува на 3 април в шоуто „Като две капки вода“, където Ковачев е жури. Самата Лепа Брена ще заеме съдийско място и ще оценява участниците в музикалното предаване.

Преди няколко епизода водещият Димитър Рачков се пошегува с Фънки, че ще ходи на концерта на Лепа Брена, който ще се проведе на 8 април в Пловдив. Запис от предаването било изпратено на балканската звезда в Маями, където в момента тя живее. По разказ на свидетели Лепа Брена искрено се забавлявала на поведението на Фънки и отсякла на мига, че страхотно харесва колоритния българин и иска да се запознае с него.

Затова в понеделник Брена ще лети към България, за да осъществи мечтаната среща. Не е ясно как Фънки ще приеме визитата на Лепа Брена, след като неколкократно открито е показвал неприязънта си към балканската музика. Въпреки това той едва ли ще откаже да прекара няколко минути в компанията на една от най-желаните жени на няколко поколения българи.

Със сигурност един от участниците в „Капките“ ще преобърне света, за да се види на четири очи с юголегендата. Футболистът Ваня Джеферович е отявлен почитател на Лепа Брена и дава мило и драго за лична среща. Той признал пред екипа на предаването, че е израснал с нейните песни и присъствието им на една сцена ще бъде сбъдната мечта за него.

На другия ден – 4 април, Лепа Брена ще гостува в предаването на Гала. Там изпълнителката се е заканила да разкаже лични истории, които са я разтърсили прези годините. Безспорно акцент ще бъде отвличането на сина й, което буквално преобръща живота й и до ден днешен я кара да настръхва. Веднага след предаването изпълнителката отлита за Белград.

Но на 7 април отново идва в България за грандиозния си концерт. Вечерта ще направи генерална репетиция в зала „Колодрум“, а краткия си престой ще използва, за да се разходи из Стария град на Пловдив и да разгледа изключителните сгради в архитектурния комплекс.

Линк онлайн билети

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук

Инфо: Вестник България днес