Като две капки вода със Софи Маринова

Любимката на публиката Софи Маринова покорява сцената на „Като две капки вода“

Дамата с най-разпознаваемия глас е първият обявен участник в шести сезон на култовото шоу за преобразявания

Софи Маринова е първият обявен участник от звездния отбор в шести сезон на единственото по рода си шоу „Като две капки вода“, което стартира на 26 февруари от 20:00 ч. по NOVA. Една от най-известните дами в историята на поп-фолк музиката ще се изправя пред Бутона на късмета в продължение на 13 лайфа, за да влезе в обувките на едни от най-популярните световни изпълнители.

Ромската перла гостува в „Здравей, България“, за да се похвали. „Аз самата следя това предаване и го гледам. Ще се чувствам в свои води и ще ми е интересно. Много ще е трудно, на мен самата ми е интересно как ще изглеждам в тези образи“, призна певицата.

„100% ще се паднат песни на английски. Лоренцо даже онзи ден ми се подиграва и ми вика „Мамо, много пееш, ама английският ти е…“. Никога не съм пяла Майкъл Джексън и Уитни Хюстън. Доста ще трябва да се поработи“, смята тя. „Предпочитам да ми се падат мъже. Тях много добре ги имитирам“, призна Маринова.

Тя проговори и за любимия й, който все още е в килия. „Не се виждам с Гринго, защото ще има много журналисти, които ще ми задават въпроси, които не разбирам. Чуваме се през някакво време“, каза тя.

Софи Маринова има над 150 издадени песни и поредица успешни сингли и албуми. През 2012 г. тя се класира на полуфинала на Евровизия, когато едва една точка не достига, за да бъде включена и сред финалистите. През 2014 г. получава сръбската награда „Белгардски победник“, която я отличава като емблематичен изпълнител на Балканите.

„Софи ще трябва да моделира най-специфичното – своя глас. Със сигурност ще й се налага да наподобява мъжки гласове, както и дами с доста по-различно звучене“, коментира екипът на шоуто.

Не пропускайте старта на шести сезон на уникалното шоу за преобразявания, което ни показва най-любимите ни звезди в неподозирана светлина – на 26 февруари от 20.00 ч. в ефира на NOVA.