Къци като две капки вода със Слави – видео

Къци Вапцаров зарадва аудиторията на шоуто „Като две капки вода“ с превъплъщението си в образа на Слави Трифонов – тежка задача, която му бе поставена миналата седмица.

Двамата шоумени от доста време са в обтегнати отношения, така че сега водещият на „Супершоу Невада“ имаше възможност да си върне за подигравките, които е отнесъл в „Шоуто на Слави“ през годините.

Той изпя парчето от репертоара на Дългия „Нека ме боли“. Къци често използваше характерното за речта на Слави „ме“-кане и затъмняване на някои гласни, както и паразитни негови жестове и мимики.

Ексводещият бе подкрепен с шумни аплодисменти и подвиквания.

Къци се избудалка и със собствената си персона, разказвайки тъп виц за себе си, уж от името на своя заклет враг Слави Трифонов. Той гласеше: „Къци, Къци, Къци, ще ядеш шамари без фъстъци“.

„На моменти ми се стори, че преигра, г-н Трифонов, но като цяло си хванал най-емблематичното от него. Справи се изключително“, заяви телевизионният конкурент на Трифонов – Маги Халваджиян.
Другите от журито коментираха изпълнението като „изпипана работа“.

Къци Вапцаров като Слави Трифонов – Като две капки вода – 31.03.2014 г.

Стефания Колева разцепи с изпълнение на Алис Купър в „Като две капки вода“

Актрисата Стефания Колева възхити публиката и журито в „Като две капки вода“ по Нова с брилянтно изпълнение на Poisson на великия Алис Купър. Тя се бе подготвила не само с песента, но и с образа на рокаджията.

Всички бяха единодушни, че тя е представила великолепна актьорска игра и невероятно изпълнение.
„Журито е безмълвно след това изпълнение“, заяви Маги Халваджиян.

От своя страна Хилда Казасян допълни: „Това е най-великият образ на жена, въплътена в мъжки образ! Повече от страхотно!“.

След гласуването на журито на първо място се нареди Стефания Колева с безкомпромисното си изпълнение на Poison на Алис Купър, но зрителите обърнаха класирането и определиха за победител на вечерта Къци Вапцаров с превъплъщението му в Слави Трифонов и изпълнението на песента „Нека ме боли“.

Това е втора победа за Къци, като този път своята награда от 1000 лева той раздели между двама български учители, чиито ученици носят медали по математика и физика на страната ни.

Специалният гост на вечерта Рут Колева призна, че се чувства много странно без татуировки и че за първи път изпълнява песен с хореография на сцената. Тя влезе в образа на Пинк и изпълни нейния хит Try, който „оцвети“ сцената на „Като две капки вода“.

Инфо: Агенция ПИК и Нова ТВ