Катя от Ритон между плейбека и Плейбой – снимка и видео

Катя от дует „Ритон“ лъсва в „Плейбой“ (снимка)

Мъжката половина от българите ще изплакне око с новия брой на еротичната библия „Плейбой“. Катя от дует „Ритон“ демонстрира прелестите си, които се мерят в сутиен с чашка G, върху корицата на списанието. 55-годишната певица е дискретно разсъблечена, а не напълно гола. Новият Коледен брой на списанието е под марката „non nude“ – без пълна голота.

Докато ме снимаха, Здравко, който беше на терена, ми каза: „Явно не съм сбъркал, а съм се оженил за точната дама“, споделя певицата. Тя се съгласила да позира не само защото броят е специален, но и защото видяла как са правени подобни издания на списанието в чужбина. Една от кориците, които допаднали, била на Моника Белучи в Италия, казва тя пред „Труд“.

Певицата твърди, че изобщо не се е притеснила, а и е свикнала да позира пред камера.

В сайта на „Плейбой“ ритонката е наредена на 5-о място в ранглистата на най-сексапилните зрели жени по света и у нас, като го дели с Деми Мур.

От изданието напомнят, че навремето даже имаше и виц за надарената певица: „Каква е основната мерна единица за големина на дамски бюст?“, а отговорът бе „Един ритон!“.

„Музикална академия“ се премести в операта

Кичка, Поли и Стенли отвяха залата, „Ритон“ и Графа пеят на плейбек

„Музикална академия“ се премести в Софийската опера. Звезди от шоуто по ТВ7 бяха едни от основните действащи лица на благотворителния концерт на УНИЦЕФ и БНТ „Мисия: Всяко дете“. Конкурентната телевизия беше поканила за събитието си късно вечерта в събота поне половината от лицата на шоуто на Иван и Андрей, които в момента се изявяват на сцената на академията.

Първа пред публиката излезе менторката на Дичо и Поли Генова – Мариана Попова, която откри концерта с перфектно изпълнение на „Ако си дал“ на Емил Димитров. След нея подкрепа на каузата изрази музикалният продуцент Графа, после бяха менторката на „легендите“ Катя и журиращият Здравко от дует „Ритон“. След тях публиката приветства Кичка Бодурова, Поли Генова, а накрая залата взриви и Стенли.

За разлика от своите подопечни в академията, които изпълниха всичко на живо, Катя и Здравко доста се изложиха, залагайки на плейбека. На моменти това личеше особено ясно, тъй като гласът на Катя се чуваше, без тя дори да си прави труда да си отваря устата като буфосинхронист. Здравко като че обръщаше повече внимание на идеята, че нещата трябва да изглеждат като истински, но и при него си личеше, че е на сцената физически, но не и с глас. За сметка на това към края на песента се появиха две деца, които се присъединиха към изпълнението съвсем на живо, слагайки в малкия си джоб опитните музиканти. Другият, който си позволи да се изложи с плейбек, беше Графа. При него дори децата, които излязоха, за да пея с него, не смееха много-много да си отварят устите.

За сметка на това Поли Генова, Кичка Бодурова и Стенли бяха перфектни и обраха овациите на публиката. Стенли предизвика в иначе апатичната аудитория овации още с излизането си на сцената. Кичка пък беше първата, която публиката аплодира дълго и продължително, вместо учтиво да отчете присъствието й с вяло ръкопляскане, както стана с доста от другите изпълнители. Тя обаче повтори номера, на който заложи само ден по-рано на концерта в академията. Изпя парчето „Аз мечтая“. Единствената разлика беше с децата, които танцуваха около нея на сцената. Довела ги беше чак от родния си Бургас. Поли беше феноменална. И тримата обаче явно много харесват дрехите си от шоуто, защото повториха тоалетите, с които вече бяха излизали за концерти на неговата сцена.

Премиера!: Дует Ритон – Пътят към твоето сърце – Unicef (2013)

Инфо: Агенция ПИК и VsekiDеn.com