Катя от Ритон с огромен бюст в Плейбой – снимки

Катя в PLAYBOY – сбъдната мечта за две поколения българи

По повод 60 годишния юбилей на мъжката Библия, българското издание излиза с колекционерски „облечен” брой. Той се краси от най-митологизираната и емблематична дама на българската поп музика, която  гостува на PLAYBOY през декември и с това пише история – Катя от дует „Ритон”. Заветните  сантиметри на гръдната й обиколка остават без конкуренция повече от три десетилетия.

Както самата Катя цитира популярен виц: „Жените се делят на Ритонки и Бюстабанлийки, но пък мъжете се делят на такива, които харесват Ритонки и такива, които мразят Бюстабанлийки!

„Точката G на мъжа е в главата. Читателите на PLAYBOY са онези, които се интересуват не само от откровената голота, но и от качествените четива, които провокират еротиката в мисълта. Поканихме Катя, защото е жената – мечта на поколения българи и има какво да покаже без да се срамува”, заяви Христо Запрянов, главен редактор на Мъжката Библия.

PLAYBOY обича всякакви жени и поради тази причина се е постарал да събере най-горещите, които възбуждат (не само) въображението на мъжете от 15 до …. години, най-страстните по света и у нас.

В брой 138 има и два изключителни очерка. Защото PLAYBOY може да си позволи да прави компромиси с всичко, но не и с класата. Поради тази причина – най-странната каскада в историята на ЦРУ – как модерното изкуство е използвано като оръжие по време на Студената война. И още – тримата най-добри готвачи в Америка организират специално вечерно парти с акцент върху скъпото шампанско и качествения хайвер.

 
По темата: