Кайли Миноуг се завръща – по-рано, отколкото подозираш!

Премиерата на новия сингъл ‘ALL THE LOVERS’ се мести с две седмици напред заради интереса на публиката

Новият албум  ‘APHRODITE’ излиза на 5 юли

Новият сингъл на Kylie Minogue ‘All The Lovers’ ще излезе две седмици по-рано заради огромния интерес на публиката. Парчето, което беше планирано да излезе във всички формати на 28 юни, сега ще бъде достъпно дигитално от 13 юни. Премиерата му на физически носител ще последва на 28 юни.

Popjustice нарече песента “истински невероятен сингъл…мощен летен поп химн”. News of the World я нарекоха “една от най-добрите песни на Kylie въобще”. Парчето е ко-продуцирано и написано от Jim Eliot & Mima Stilwell.

Супер чаканият нов албум на Kylie ‘Aphrodite’ ще излезе от Parlophone records на 5 юли. В България албумът ще бъде на музикалния пазар от Анимато Мюзик/ EMI. Това е 11-ят студиен албум на Kylie, негов изпълнителен продуцент е Stuart Price.

С ‘Aphrodite’ Kylie се завръща на дансинга заедно с редичка съмишленици от света на поп и денса, в това число: Calvin Harris & Jake Shears, Sebastian Ingrosso (Swedish House Mafia) & Luciana Caporaso, Nerina Pallot, Richard X, Cutfather, Nervo и Tim Rice-Oxley.

Албумът включва ‘Better Than Today’, което Kylie изпълни на живо по време на своето американско турне миналата година и публиката прие екстатично.

“Истинската Kylie се върна, върна се!!!” – Popjustice

Ето и траклистът на ‘Aphrodite’:

All The Lovers

Get Outta My Way

Put Your Hands Up (If You Feel Love)

Closer

Everything Is Beautiful

Aphrodite

Illusion

Better Than Today

Too Much

Cupid Boy

Looking For An Angel

Can’t Beat The Feeling

Kylie каза: “Обожавам еуфоричното чувство на ‘Aphrodite’…изкусителен поп директно за дансинга.”

Изпълнителният продуцент Stuart Price “Kylie прави поп денс музика по най-добрия начин. Помисли си за всичко, което е Kylie и ще го намериш в албума.”

Kylie Minogue е продала над 60 милиона копия от своите албуми и продължава да бъде един от най-успешните соло артисти в света., а умопомрачителните й турнета задават нови стандарти в концертния бизнес.

Чуй част от парчето и още либопитно инфо тук: