Кеф с PRO FM – те ти плащат сметката, ти си слушай Анн-Джи!

Група Мастило и Ан Джи гости на Камен този уикенд в PRO FM

Радио PRO FM продължава да дава втори шанс в играта „PRO FM плаща твоята сметка”. Всеки уикенд Камен (на снимката) ще тегли по един слушател, пропуснал късмета си през седмицата в играта. Свежото лице на PRO FM ще очаква късметлията да се свърже на ефирния телефон   02/ 43 99 438 и да сподели каква сметка иска да бъде „изплатена” от радиото, вместо от самия слушател.

За да му помогнат, тази събота, 27 февруари, на гости в студиото след 10:00 часа  ще дойдат Вики и Десо от група „Мастило”, които ще представят и най-новия си хит „В ръцете ти е най-добре”. Чаровниците ще разкажат за слушателите на радиото и всичко по-интересно, свързано със създаването на парчето.

В неделния ден, 28 февруари, между 10:00 и 14:00 часа гост в студиото на  PRO FM ще бъде певицата АннДжи. Тя ще разкаже повече за новия си албум и най-любопитното около него.

Всички слушатели, които все още не са се регистрирали и искат да участват в “PRO FM плаща твоята сметка”, могат да го направят на сайта на радиото www.profm.bg или на телефон 02/ 43 99 438.

PRO FM може да се слуша на 101.1 MHz. за София и онлайн на www.profm.bg .