Кино Нова подарява кино кресло във Фейсбук

Битката за „Великият понеделник“ покорява KINO NOVA

В рамките на кампанията „Великият понеделник“ киноманите избират кой филм да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA

Битката за ефира и „Великият понеделник“ покорява KINO NOVA на 26 юни, когато започва пети сезон на най-демократичната телевизионна кампания. В „Сблъсък на титани“ се превръща любимата на всички киномани кампания, която продължава десет седмици. Зрителите имат възможност да избират филма на седмицата до следващия понеделник, като ги очакват и страхотни награди.

Сред първите пет предложения в „Сблъсъка на титаните“ по KINO NOVA е романтичната комедия „Колкото, толкова“, с която Хелън Хънт и Джак Никълсън печелят „Оскар“ за Най-добра актриса и Най-добър актьор. Зрителите могат да изберат да гледат още приключенската екшън-фантастика „Трансформърс: Отмъщението“ и екшън-фантастиката „Невероятният Спайдърмен“. В първата седмица на кампанията на великата арена излизат също режисираната от Стивън Спилбърг драма „Боен кон“ – с номинация за две награди „Златен глобус“ и шест статуетки „Оскар“, както и екшън драмата „Бойна кръв“ с участието на Ник Нолти, Том Харди и Джоел Едгертън.

Феновете могат да избират своя фаворит на Facebook страницата на канала, а филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 3 юли, от 21.00 ч. по KINO NOVA. Седмичните награди за най-запалените киномани са тениски с уникален дизайн, а в края на кампанията петима късметлии имат възможност да спечелят кино кресло.

ТУК можете да изберете победител във „Великият понеделник“.