Кирил Ефремов – водещ, къртица и избухлив тип!

Да укротим избухливостта си

КЪРТИЦАТА Кирил Ефремов иска да се научи да укротява избухливостта си. В тази негова мисия му помогнаха специалистите в предаването „Открий себе си“ – Елена Тачева, експертът по публични комуникации Весислава Танчева, докторът по физика – Нено Димов.

Според експертите Кирил е избрал ролята на човек, който разсмива и развеселява околните. Но в същото време е тъжен зад сцената.

Ние всички имаме роли в този живот – това е нашата защита и хората трябва да ни приемат по този начин, каза Елена Тачева. Според нея Кирил е прецизен и коректен в отношенията си с хората и е по-скоро обран, отколкото избухлив. По думите й вероятно става въпрос за вътрешно преживяване, което не излиза наяве заради наложения самоконтрол.

Нено Димов каза, че вижда в Кирил двама души – от една страна – човек, който се контролира, от друга – такъв, който избухва. Той препоръча на госта да се погледне отстрани, за да намери баланса. Но от друга страна, тези две лица правят Кирил жив и деен.

Човек може да бъде арогантен, когато защитава интересите си, но не бива да бъде нагъл, каза още Димов.

Добре е понякога да изглупяваме, да загубим част от своята интелигентност, защото така ще намалил изискванията си към останалите и те ще започнат да ни дразнят по-малко.

В края на предаването Кирил получи от специалистите три вълшебни плика, които ще му помогнат по-лесно да открие себе си.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: ,