Киро Скалата по дупе в Биг Брадър, целят Златка с лампа

Пенка и Джийсън Брад Люис в затвора, кроят животозастрашаващи планове за отмъщение

Изпълнителят от „Х Фактор“ Джийсън Брад Люис и участничката от „Мис България 2013“ Пенка влязоха в затвора на Биг Брадър. Те бяха прибрани в една килия заради интригите и номерата, които погодиха на съквартирантите си в къщата.

Двамата за няколко дни успяха да провалят мисия и да оставят останалите звезди гладни, да скрият дрехите, гримовете и снимките на Златка Райкова, да изрисуват мустаци и бради по фотосите на двете Златки. Най-зловеща обаче остава гаврата със забития нож в лика на ММА бореца Жоро, който е гадже на Русата Златка.

Веднага щом беше прибран „на топло“ Джийсън започна да демонтира лампите и крушките и да замеря с тях Русата Златка. Още в първите секунди Пенка и Джийсън успяха да открият таен изход към президентския апартамент. Там ги очакваше суши, вино и други вкусотии, както и джакузи. Двамата продължиха да кроят номера, които да направят на съквартирантите си.

Пенка освирепя: Ще заколя Русата Златка като пиле, терор за к*рвите!

Ти не ме познаваш. Излизам и наръгвам Русата Златка, пет пари не давам. Ще я заколя като пиле! Такава закана отправи циганката Пенка директно от „дранголника“.

Циганката Пенка обаче полудя от злоба. „Лошото е, че ще лежа в затвора, а тя не е човек”, обясни ромката по адрес на Златка.

„Терор за к.рвите и проститутките! Освирепявам и полудявам, излезем ли, ще умрете!”, закани се още Пенка.

„Биг брадър” обаче показа покъртителни кадри на изповед на Пенка пред Джийсън. Тя обясни, че от 2-годишна е била в домове за сираци. Баща й бил с психически отклонения. Затова майка й я пратила в дома.

Веднага след раздялата на родителите й тя е оставена в детски дом. Родителите й идвали да я виждат, но тя се чувствала самотна. „И баща ми идваше, макар че е психично болен. Не ми липсва, защото нищо не знам за него. Не го познавам, дори не знам на колко години е“, проплака Карибското тяло. Тя се зарече пред Джийсън, че нейните деца няма да преживеят това, което е белязало нейния живот.

Историята й просълзи дори и изпълнителят от „Х фактор“, който се бе изтегнал полугол до съквартирантката си.

Киро Скалата спаси Пенка и Джийсън от „затвора”

Индивидуалната мисия на Киро Скалата в Big Brother All Stars във вторник вечер завърши успешно. Облечен в оскъден бански костюм, открояващ атлетичното му тяло, Киро трябваше да влезе в ролята на Мистър Олимпия All Stars 2013.

Залогът на неговата мисия обаче е двоен, понеже не само възстанови седмичния бюджет на Съквартирантите в пълен размер, но и освободи Пенка и Джийсън Брад Люис от „затвора” в Къщата.

Водещата Алекс Сърчаджиева обаче издаде, че поради друго провинение, бюджетът отново бързо бил изгубен. Какво още се случва между Съквартирантите предстои да разберем в следващите епизоди на Big Brother All Stars по Нова ТВ.

Гледай видео запис от предаването онлайн

По инфо на агенция ПИК и VsekiDen.com

 
По темата: ,