Китаеца не ще да говори за миналото си в „Сигнал+“

Китаеца не скри, че е много трудно да се пробие в днешно време, Виолета си остана вкъщи

Николай Първанов, или за по-кратко – Ники Китаеца, беше гост в радио предаването „Открит микрофон”. Там той трябваше да гостува със съпругата си Виолета, но тя не успя да дойде заради грижите си по 3-месечния им син.

Продуцентът на „Real Enterprises” разказа за „необяснимото и неповторимо чувство” да си баща.

„Детенцето е голяма отговорност”-сподели Китаеца. „Нещата при мен се случват много бързо. С Виолета се познаваме от година и половина и вече имаме дете на 3 месеца. Не съм очаквал, че ще се занимавам и с продуцентство – а вече е налице компанията и първите 11 изпълнители с техните 18 песни.”

Ники Китаеца обясни, че се опитва да загърби предишния си имидж и не отговори на въпросите, свързани с миналото му. Сега той е горд баща на Николай джуниър и продуцент на музикално-продуцентска компания…

„Важното е, че се появихме на пазара. Сега трябва да задържим интереса и да има градация. Трябва време и най-вече работа” – поясни формулата на успеха Ники.

Според него шоубизнесът много куца в период на криза, защото „човек би се лишил от забавления, но не и от това да се нахрани”, но пък предимството е, че много от изпълнителите, които не стават за поп-фолк бранша, ще отпаднат.

Китаеца не скри, че е много трудно да се пробие в днешно време, но продуцираната от него компания „Real Enterprises” работи с едни от най-добрите композитори и той, както и изпълнителите му, са се нагърбили с голямо търпение, работят неуморно и чакат подходящия  момент.

Виолета се включи по телефона и отново разясни, че приоритет в момента е бебето, но слуша и съветва съпруга си по отношение на песните в „Real Enterprises”. Тя, както и Николай, са оптимисти по отношение на компанията и казаха, че всеки изпълнител трябва да покаже най-доброто от себе си и с много работа и търпение, нещата ще се получат.

 
По темата: