Кичка недоволна от творческа задача в Музикална академия

Етиен ще пее “Hit the road Jackна португалски в МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ

Три седмици преди финала в МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ  останаха само 6  звезди, които се състезават за голямата  награда  от 100 000 лева. Тази вечер пред тях стои предизвикателство да изпеят голям хит в различен аранжимент.

Това се оказа една от най-трудните задачи до момента и всички репетираха много упорито. Втората песен, която ще изпълнят звездите  е  в памет на  легендите на българската музика, защото великите  изпълнители трябва да се помнят.

Кичка Бодурова ще изпее песента на Лили Иванова „Измислица”, а трибютната и песен ще бъде „Една българска роза” на Паша Христова.

Етиен ще изпълни “Hit the road Jack” на португалски. Второто изпълнение ще бъде в памет на Петър Гюзелев и е големият хит на Щурците „Рок в минало време”.

Поли ще пресъздаде песента на Adele “Rolling in the deep”, като за изпълнението й танцьорите от Studio 121, както винаги ще изненадат зрители и жури с уникална хореография, пресъздавайки Тайната вечеря. Втората песен на Поли е „Чико от Пуерто Рико” на Леа Иванова.

Дичо  ще изпълни „Entersandman” на Metallica. Втората му песен  е „Синьо” на Сленг в памет на Дими.

Жоро ще представи „Stay” на Rihanna, преобразена до неузнаваемост, а втората му песен е „Блажени години” на големия Жоро Минчев.

Прея ще представи “Nobody’s wife” на Anouk. Второто й изпълнение е на Емил Димитров- „Ако имах чук”.

Обратното броене до финала на МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ започна, а зарачите към изпълнителите стават все по-трудни.

Звездите ще трябва да изпеят авторски песни на финала – сътворени и композирани изцяло в „Музикална академия“. Хитове, които са качвани в YouTube или изпълнявани преди предаването не се допускат. Това причини огромно недоволство от страна на Кичка, която твърди, че е учила музика, но никога не е писала песни и няма необходимата настройка за това. Дичо – точно обратното – реагира въодушевено и подари тотален хит на Поли Генова, вместо сам да го изпълни на финала. Дичо твърди, че никога няма да изкара на елиминация жена, защото не е джентълменско. Ако се наложи да номинира някого, този участник задължително ще е от силния пол.

Как ще се представят финалистите на предаването и кой ще бъде изправен на елиминации във вторник ще разберете от 19.30 часа по TV7.

Гледай видео запис от предаването онлайн