Кичка показва брат и признава, че не е звезда зад Океана

Оранжеви рози и много сълзи на рождения ден на Кичка Бодурова

Братът на певицата се показа за пръв път в ефир, за да й честити чак от Кипър

С букет оранжеви рози и абсолютно изненадващо, водещата на предаването „Усещане за жена” Гергана Стоянова влезе в Музикалната академия, за да открие рожденичката Кичка Бодурова. От предиобедното шоу по ТВ7 бяха подготвили куп изненади за голямата певица, които включваха торта, скайп разговор и доста сълзи от радост и то на живо пред погледа на зрителите.

В откровеното си интервю с Гергана Стоянова, Кичка призна, че най-голямото чудо в живота й е това, че е запазила публиката си. „Музиката ми, моят стил, е моето второ дете”, емоционално заяви певицата.

В „Усещане за жена” тя призна, че най-голямата награда, която е получавала в живота си е почетното гражданство в родния й Бургас.

„За мен най-важна винаги е била българската ми публика, затова избрах да не изменям стила си. В Гърция също ме обичаха и там съм делила сцена с много големи звезди”, спомни си Кичка.

Естрадната прима обаче, здраво стъпила на земята, развенча твърденията, че е популярна и супер успешна зад Океана.

„Кариера нямам в Америка. Това, че живея там, не означава, че съм звезда. Там не съм име”, скромно разказа Кичка. Певицата обаче гордо допълни, че дъщеря й Кристи е вече трета година студентка по тв журналистика и мечтае да има собствено ток шоу.

Водещата Гергана Стоянова обаче беше подготвила още приятни емоции за Кичка освен задушевния разговор. Двете излязоха от Музикална академия и се преместиха в студиото на предаването, където екипът на „Усещане за жена” посрещна певицата с голяма торта във формата на микрофон. Най-сантименталната изненада, която искрено разплака Бодурова, обаче, беше скайп разговорът с брат й Мишо, който от години живее в Кипър. Той пожела на по-голямата си сестра творческо дълголетие, вечно пълни зали и извика племенницата й също да я поздрави.

„Пожелавам ти здраве и цялата обич на България”, каза момиченцето и се похвали, че е научило да пее песента на Кичка „Пея за младостта”.

След изключително емоционалния рожден ден на Кичка Бодурова в ефира на „Усещане за жена”, водещата Гергана Стоянова пое още едно уникално предизвикателство и в края на шоуто се преобрази в Мерилин Монро. Тя се присъедини към благотворителната инициатива на фотографката Велислава Каймаканова-Ножарова и гримьорката Силвия Стойчева „Да оставим следи”.

Гледай видео запис от предаването онлайн