Кичка срещу Гъмов във ВИП Брадър 03.11.2015 + видео

Кичка и Гъмов в открита война

Съквартирантите чупят световни рекорди

По силата на зрителския вот Иво Танев напусна завинаги Къщата на VIP Brother. Той реши да даде щита на SDI на Ернестина, като по този начин я превърна в първия сигурен полуфиналист на най-гледаното шоу в България.

В дейли епизода ще видим новата седмичната мисия „В името на рекорда”. Съквартирантите ще се състезават в пет категории, опитвайки се да подобрят или поне да повторят някои световни постижения. Звездите ще дадат всичко от себе си, за да се преборят за максимален седмичен бюджет.

Един от Съквартирантите обаче ще откаже да изпълни задачата, поставена от Big Brother. Това е Кичка Бодурова, която ще бъде непреклонна в решението си, поставяйки успеха на мисията под въпрос. Докъде ще доведе това нейно решение и защо Катя изправи всички на крака с изпълнението си, ще стане ясно от 20 часа по Нова.

Именно Кичка ще бъде сред главните действащи лица в епизода. От известно време тя е в доста обтегнати отношения с Гъмов. Двамата отново ще се изправят един срещу друг в поредната словесна битка. Този път обаче зрителите на Нова ще я видят в друга светлина – категорична, непоколебима и довеждайки битката до край. Какво  предизвика поредната разпра между двамата и кой ще излезе морален победител от нея, предстои да разберем.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук

Видео анонс –

Снимки от епизода –