Кичка втрещява по боди, хващат я за гърдите – снимки


Певицата Кичка Бодурова се оплака, че бюстът й тежи. Това се случи в шоуто „Музикална академия“, докато дамата пробваше различни тоалети в името на следващата си сценична изява.

Дизайнерката Албена Александрова („Рошавата гарга“) се опитваше да й закопчае сакото и я скастри, че се прегърбва.

„Ами какво да правя, като тия някой трябва да ги държи“, оплака се Кичка, посочвайки гърдите си.

Певицата дори прояви скромност като каза, че се притеснява да ходи изпъчена. „Ама как ще ходя така с циците напред“ попита тя Катя от „Ритон“, известна също с пищните си форми.

В крайна сметка Кичка закопча въпросното черно сако и тръгна смело с гърдите напред. Дори гордо и без да се поинтересува дали е възможно възкликна – „Купувам го!“. Собсвеничката Александрова я отряза с „Не се продава“, но после набързо размисли и склони да се раздели с ценната дреха срещу 3000 евро.

Гледай видео запис от предаването онлайн

И докато пищните форми намират привърженици без значение от възрастта на носителите им, Кичка шокира всички свои фенове, като се появи на участие с боди по тялото.

Коментарите под снимката на Бодурова са безпощадни. Дори и доста толерантната кака Лара очевидно не е успяла да преглътне липсата на мярка от страна на певицата. Лазара без капка жалост е написала: „Спешно 112“.

А иначе Кичка се опитва да излезе неопетнена от шоуто „Музикална академия“ и твърди, че „доброто име не се купува“. Бодурова даже се засрами как без да е режисирано в ефир прозвучала репликата й „Да ходим да се изпишкаме“.

Фотографията на Кичка по боди е находка не на друг, а на Рут Колева. Двете дами често изпадат в словесни хватки по време на „Музикална академия“.

Рут Колева брутално посече Кичка Бодурова с поредица постове във Фейсбук. По този начин тя всъщност си връща за обидите и подигравките, които по-възрастната Бодурова не пропуска да й нанася във всяко живо предаване на „Музикална академия“.

„СЕНЗАЦИЯ! Откриха от къде се вдъхновява Бийонсе за своята визия!!!“, написа младата певица и публикува фотонаходката си (виж най-горе).

Рут Колева: „Сладураната тя, вижте я… Кичка каза: Никой не може да отрече, че за мен се казваше „най-хубавата българска певица“.

Рут Колева: „Върнете Бекапе, Мавзолея и софийското жителство! Да живее майка България, и Кичка президент! 2013-та, България. Държава в която „певица“ като Кичка Бодурова е на път да спечели музикално риалити. После някой да смее да каже, че не сме (поне) 20 години назад.“.

„Именно, защото миналото трябва да ни служи като урок за бъдещото, е необходимо да ценим това, което е добро и това, което не е. В миналото има музиканти и певци, които са пример за подражание, но госпожа Бодурова, според мен не е сред тях. Не можеш да слагаш всичко старо и всичко ново под общ знаменател. Не можеш да възхваляваш нещо, което е старо, само защото е старо“, завърши серията Рут.

Частично е използвано инфо на агенция Блиц