Клара Маринова от К2 със собствено шоу по България он ер

Клара Маринова е може би единствената радио водеща, която ще има честта да звучи от ефирите на коренно различни медийни групи/собствености.

Вече няколко години бившият кадър на БСП доказва умерени позиции и по този начин „лъска имиджа си“ в ефира на столичното К2. Това се случва всяка седмица в дните четвъртък и петък. При друг „чорбаджия“ и в друг делничен ден могат да я слушат, но и гледат любители на политическия анализ от цялата страна.

Клара Маринова се връща на тв екрана този понеделник. Тя ще води политическото токшоу Q&A – съкращение от английски за фразата „Въпроси и отговори“ по „България он ер“. Публицистичното предаване ще се излъчва всеки понеделник от 21 до 22 ч., информира вестник „24 часа“.

Официална прес информация –

Няма забранени въпроси. Има само верни отговори в предаването Q&A с Клара Маринова

На 2 юни, 2014 година, понеделник, от 21.00 часа, започва новото предаване на телевизия и радио България он ер. Водещ на Q&A е Клара Маринова. Всеки понеделник вечер, в продължение на 60 минути в ефира на България он ер тя ще търси  отговорите на въпросите, които всекидневието ни задава.

„Ако животът е низ от събития, факти и много и различни въпроси, дали намираме техните отговори? Не винаги. Няма забранени въпроси. Има само верни отговори” – прави заявка за съдържанието на Q&A Клара Маринова.

Q&A или „въпроси и отговори“  е предаването на телевизия България он ер, в което пoлитици, политолози, икономисти, експерти, ще дават отговори на важните въпроси.

Гости на първото издание на предаването ще бъдат Борис Попиванов, главен асистент в СУ „Св. Климент Охридски”, Първан Симеонов, Gallup, Георги Ангелов, старши икономист „Отворено общество”. В пилотното предаване  Q&A участват и продуцентът Кармелита Тонева, както и журналистите на телевизията Мартина Ганчева и Аспарух Йорданов.

Не пропускайте понеделник, 21.00 часа, Q&A – отговорите на важните въпроси на деня с Клара Маринова. Тя няма да изневери на емблематичния си стил, на яркото си журналистическо присъствие и уникален  аналитичен поглед.

Клара Маринова е едно от емблематичните лица на коментарната журналистика в България. Опитът й на международен редактор в БНТ се разива до водещ на новинарски емисии и авторски предавания. Със своя задълбочен поглед на политическите процеси у нас преди и след прехода, Клара Маринова остава един от най-точните анализатори на обществените и политически процеси у нас.

 
По темата: