Класация Великите 500 от БГ Радио – гласувай онлайн

БГ РАДИО търси Великите 500

В деня на будителите стартира гласуването на сайта на радиото

БГ РАДИО – единственото радио в България, което подкрепя, популяризира и излъчва българска поп и рок музика, обявява старта на гласуването за най-мащабната класация за родна музика на всички времена – Великите 500!

За трети път слушателите на радиото ще направят преброяване на златните хитове в българска музика. От 1 ноември, деня на народните будители, те ще имат възможност да предлагат любимите си български песни на всички времена и да участват в подреждането на най-мащабната класация за българска музика!

До 20 декември слушателите могат да се включат в класацията Великите 500, като посочат своите пет любими български песни на интернет адрес www.bgradio.bg. А в празничните дни около Коледа и Нова година – от 25 до 31 декември, по БГ РАДИО освен всички песни, влезли в най-голямата класация за българска музика, ще прозвучат и истинските истории около създаването им, както и любопитните моменти, вдъхновили авторите за топ продукциите от 500 до 1.

В предишното издание на Великите 1000, песента събрала най-много слушателски гласове и номер 1 в класацията бе „Моя страна, моя България“ на Емил Димитров. Дали тя ще задържи първенството и тази година и кои от новите хитове са станали любими на българите, очаквайте само по БГ РАДИО.