„Класици“ с Даниел Петканов – смях до дупка във VBOX7

Нова ТВ стартира поредица от ексклузивни уеб проекти  

Даниел Петкaнов търси „Класици” в новото интернет риалити на NovaPlay и Vbox7

Нова ТВ поставя началото на редица нови уеб риалити проекти, първият от които е „Класици”. Утвърдена като пионер както в телевизионното, така и в дигиталното пространство, медията продължава да създава ексклузивни видео продукции, подходящи за всички съвременни платформи и устройства. „Класици” е поредното доказателство в тази насока. Неговите епизоди зрителите ще могат да следят в запазената територия на младата и активна аудитория – NovaPlay и Vbox7.

Лице на новия уеб проект е едно от най-свежите присъствия в ефира на Нова ТВ – Даниел Петканов. „Какво е силиконът?” и „Защо трамваите са жълти?” са само част от нестандартните въпроси, които репортерът на „Часът на Милен Цветков” ще задава на хората. Кои обаче са класиците в този проект? Класиците са именно хората и онези случайно срещнати лица, способни да направят най-остроумните и забавни интерпретации по темите, върху които никога не сме се замисляли.

От тази седмица онлайн потребителите могат да следят епизодите от новия интернет проект в NovaPlay и Vbox7, на адрес https://vbox7.com/user:klasici

„Класици”  с нови епизоди всеки вторник, четвъртък и събота– на NovaPlay и Vbox7

Гей двойка ли сте?