Класната Нели Петкова не е Ку-Ку, но е MAD

Нели Петкова влезе в ролята на класен ръководител в Горна Оряховица

Нели Петкова е следващият поп изпълнител, който се включи в кампанията „Часът на класа”, организирана от MAD TV и 7 Days Double. Звездата влезе в ролята на класен ръководител на 9А клас от ПГЛПИ (Професионала гимназия по лека промишленост и икономика) «Атанас Буров» в гр. Горна Оряховица. Класът си спечели правото да бъде посетен от екипа на MAD, след като тяхната снимка събра най-много гласове във Facebook (www.facebook.com/madtvbg).

Звездата беше посрещната с букет от директора на гимназията г-н Георги Иванов, който й пожела да усети просветителския дух зад учителската скамейка. Нели Петкова сподели, че всъщност е завършила музикална педагогика, но е имала само няколко часа практика и никога не е работила по специалността си. Изпълнителката на „Lucky One” беше изненадана, че учениците от ПГЛПИ “Атанас Буров” носят униформи и сподели, че ако може да върне времето назад и тя би носила униформа, защото именно тя създава чувство за единство, а в училище всички трябва да бъдат еднакви.

Учениците нямаха търпение да я разпитат за работата й с „Ку-Ку Бенд”, защо е решила да напусне „Шоуто на Слави”, какво й предстои занапред и дали смята да издаде собствен албум.

Звездата разкри, че първият й самостоятелен сингъл „Lucky One” вече се върти по радиостанциите и в клубовете в Испания и че в момента усилено работи по завършване на дебютен албум. Нели се е доверила изцяло на композиторския талант на Миро Гечев за проекта. Певицата не се притеснява да пее на английски, защото така успява да достигне до повече хора, но за сметка на това новата й песен „Ето това” е на български.

Нели призна, че от малка е знаела, че един ден ще стане певица, въпреки че в нейното семейство няма професионални музиканти. Според нея най-вероятно е наследила музикалния си талант от майка си, която има усет към музиката и досега е най-големият й критик. Изпълнителката призна, че славата има своите добри и лоши страни и че много пъти й е идвало да зареже всичко, но в крайна сметка винаги е преценявала, че все пак добрите страни са повече и всички усилия и нерви си заслужават.

Естествено, всички ученици бяха любопитни да разберат защо е решила да напусне „Шоуто на Слави”. Нели Петкова призна, че „Ку-Ку Бенд” винаги ще бъде част от живота й и че там е израстнала като професионалист и артист, но за съжаление е невъзможно да се съчетават ангажиментите към шоуто със самостоятелна кариера. „Не можеш да си едновременно на две места”, сподели тя. „Когато правиш соло кариера трябва да й се отдадеш на сто процента, за съжаление няма друг начин!”

Накрая Нели Петкова призна, че е за първи път в Горна Оряховица и помоли учениците да й покажат града веднага след като свършат с учебните занятия.

Освен незабравимата среща с една от най-горещите звезди в България в момента,  всички ученици от 9А клас на ПГЛПИ “Атанас Буров” получиха подаръци от MAD и 7 Days Double.

Всичко най-интересно от посещението на Нели Петкова в Горна Оряховица ще бъде излъчено в ефира на MAD следващата седмица от понеделник до петък!

За кампанията „Часът на класа”

Всеки, който иска да се включи в надпреварата трябва да влезе в профила на MAD TV във Facebook на адрес www.facebook.com/madtvbg и да качи снимка или видео, на които е запечатан момент от живота на класа! Материалът, който събере най-много „харесвания” ще бъде победител в рамките на дадения етап!

Целта на кампанията е да покаже забавната страна от живота в училище, както и да напомни на всички ученици, че животът в училище е приятен, ако класът е сплотен, и от него остават едни от най-хубавите спомени за цял живот!

Звездите, които ще се включат в кампанията са от различни области на изкуствата и спорта и са подбрани след специално допитване за личните предпочитания на учащите в една от елитните столични гимназии!

 
По темата: ,