Клавдия от Стар академи спира пулса като ръгбистка – видео!

Парчето на Клавдия „Пулс“, което е втори сингъл от дебютния й албум, вече е придружено от актрактивен видеоклип. Участие в него вземат състезатели по американски футбол, а режисурата е поверена на Димитър Попов, информира Music Space TV.

Оператор на клипа, заснет в продължение на два дни, е Теодоси Николов – ТОТО, а по думите на целия екип на Highass entertainment снимките определено са били „изморителни, но много забавни“. Текстът към „Пулс“ е на самата Клавдия, музиката и аранжиментът са дело на творческия екип в „Хайас“.

Припомняме, че звездата на Клавдия изгря в първото по рода си музикално риалити в България – „Стар академи“. Дълго време обаче кариерата на брюнетката не достигаше широка публичност. С „Пулс“ певицата дава силна заявка за хит. Под новия клип си припомнете и видеото към „Звук“ – появило се юни месец. Завършваме с интервю, което Клавдия дава за Music Space TV. Там тя обявява, че работи по албум, но тъй като процесът е творчески, не дава срокове за излизането на тавата. Признава, че поради ниски доходи, на българските изпълнители им се налага да работят и по още нещо.

Клавдия – Пулс

Клавдия – Звук feat. T.h.a

Клавдия: Албумът ще почака, хубавите неща стават бавно