„Клиника на третия етаж“ – какво се случва в новия сезон? (+ВИДЕО)

Очаквай в 4-ти и 5-и епизод на „Клиника на третия етаж” по БНТ  (+инфо и видео от епизоди 1 – 3)

Епизодите от втория сезон на „Клиника на третия етаж” ще се излъчват всеки вторник и четвъртък от 21:55 ч.

На 12 януари в 4 епизод на „Клиника на третия етаж” към  клиниката разкриват салон за разкрасяване. Проблем се оказва подборът на рекламно лице, с помощта на което да привличат повече клиенти. Не след дълго за избрани се оказва  д-р Филипов.

На 14 януари в 5 епизод тъщата на д-р Томасян, която е счетоводителка, прави ревизия на клиниката и се разбира, че са на прага да обявят несъстоятелност. Д-р Филипов предлага спасителен вариант – негов приятел, който работи в хотел, им предлага договор да лекуват отседналите при тях чужденци, в случай на заболяване. Това се оказва невероятен капан.

В предишните три епизода:

Епизод 1 и 2: Десет години по-късно, главните герои – д-р Томасян, д-р Радева, д-р Филипов и тяхната медицинска сестра отнова са заедно. Заразени от частната инициатива, те смятат, че са достатъчно силини, за да наемат ново и по-голямо помещение за клиника. С това започват и техните нови комични приключения.

Подтиквани от бащата на медицинската сестра Габи, който им обещава помощ със съвети, за да наемат голяма сграда за новата си поликлиника, четиримата герои започват да търсят средства. Д-р Томасян е платил първата вноска, като става ясно, че е похарчил всичките спестявания на д-р Радева, с която е в интимни отношения. Оказва се, че за следващите вноски никой няма пари и назрява скандал…

Клиника на третия етаж (2010) – 1 серия 10 години по – късно

Клиника на третия етаж (2010) – 2 серия 10 години по – късно

Епизод 3: Кенке, синът на д-р Филипов, е натрупал много двойки и е заплашен от изключване от училище. Това означава, че майка му, която е разделена с баща му, ще го вземе при себе си. Д-р Филипов е готов на всичко, за да остане детето му при него, и придеприема „специфични“ бащини грижи.

Клиника на третия етаж Сезон 02 Епизод 03

В главните роли: Христо Мутафчиев, Стефания Колева, Рени Врангова, Александър Косев