Клубът на Петко Димитров класиран сред петте най-добри по света

„Night Flight“ в топ 5 на най-добрите клуба в света

Топклубът на елита в София „Night Flight“ попадна в престижна класация. Заради уникалния си и неповторим интериор, дело на „Studio Mode”, любимото място за поп-фолк купони на столичани се класира сред ТОП 5 на най-добрите клуба в света.

Признанието дойде чак от далечна Америка. Един от най-престижните сайтове за архитектура www.architizer.com оцени труда на интериорните дизайнери и създателите на „Night Flight“ и включи клуба в своята ежегодна класация.

„Night Flight“ се бори с още четири клуба от град Акаба, Йордания, от Бруклин, Ню Йорк, от Мелбърн, Австралия и от Монреал, Канада, за престижната награда в категория „Барове и Нощни клубове”.

В детайлното превю за проекта Architizer.com описва с най-малки подробности интериорната концепция на „Night Flight“.

„Проектът е вдъхновен от името на клуба, като замисълът е интериорът да пресъздава нощен полет под звездно небе. Сцената е издигната в центъра на клуба, за да има 360-градусов контакт с публиката. Клубът е на три нива – VIP етаж и балкон към основната зала. Използвани са огледални повърхности за създаване на илюзия, че гостите летят сред Космос с ярки звезди“, отбелязват специалистите по архитектура в американския сайт.

Онлайн гласуването ще продължи до 21 март. След като в далечна Америка оцениха проекта, нека всички приятели на „Night Flight“ също да го подкрепят.

Можете да гласувате тук, регистрацията ще отнеме 30 секунди: http://awards.architizer.com/public/voting/?cid=14