Клубът на Петко Димитров обявен за най-красив в света /+доказателство/

Признаха NIGHT FLIGHT за клуб №1 в Света!

NIGHT FLIGHT получи поредно признания на световно ниво. Топклубът на елита в София бе обявен за №1 в категорията „Bars & Night clubs” в ежегодните награди за дизайн на един от най-престижните сайтове за архитектура www.architizer.com.

Уникалният дизайн на NIGHT FLIGHT, създаден от „Studio Mode”, впечатли любителите на интериорни изкушения и победи 4 други клуба в гласуването, което приключи на 21 март. Резултатите бяха обявени на 1 април, като NIGHT FLIGHT е безапелационен победител във вота на публиката.

Дизайнът на NIGHT FLIGHT се оказа по-харесван от тези на клубове от град Акаба, Йордания, от Бруклин, Ню Йорк, от Мелбърн, Австралия и от Монреал, Канада.

Проектът на „Studio Mode” е вдъхновен от името на клуба, като замисълът е интериорът да пресъздава нощен полет под звездно небе. Сцената е издигната в центъра на клуба, за да има 360-градусов контакт с публиката. Клубът е на три нива – VIP етаж и балкон към основната зала. Използвани са огледални повърхности за създаване на илюзия, че гостите летят сред Космос с ярки звезди.

Представител на NIGHT FLIGHT и „Studio Mode” ще получи наградата на 15 май като част от проявата NEW YORK DESIGN WEEK.

Екипът на NIGHT FLIGHT благодари на всички приятели, които ги подкрепиха в гласуването.