„Кодово име: Чистачът“ започва по PRO.BG на 14 януари

Сериалът е направен по действителен случай

От 14 януари в ефира на PRO.BG ще се завърти премиерно и вторият хит сред сериалите „Кодово име: Чистачът” (The Cleaner).

Вдъхновен от действителен случай от реалния живот, Бенджамин Брат играе Уилям “Чистача” Банкс, който след като стига до дъното на собствените си зависимости, след раждането на дъщеря си сключва сделка с Господ с изпитателен срок.

В замяна на предоставения му втори шанс, той се зарича да се откъсне от наркотиците и да посвети живота си да помага на другите. Сега с необичайния си екип той помага на хора “да се изчистят” от наркотиците с всички необходими средства.

В актьорския състав са още Ейми Прайс-Франсис, Грейс Парк, Кевин Майкъл Ричардсън, Естебан Пауъл, Брет Делбуоно и Лилияна Мюми.

В първия епизод Уилям се опитва да помогне на Зак – някога обещаващ спортист от гимназията, който пада жертва на метадоновата зависимост. Усилията на Уилям изваждат на преден план семейство, разпаднало се след смъртта на бащата, а също и операция за нелегален внос на наркотици, която той трябва да осуети.

Но докато се бори да спаси Зак, Уилям се оказва безпомощен да направи нещо за най-добрия си приятел Мики – бивш наркоман, чиито собствени демони започват да вземат връх.

„Кодово име: Чистачът” се излъчва вторник, сряда и четвъртък от 20:45 часа.

Виж промо и инфо за сериала:

 
По темата: