Кои помага и кой пречи на мафията в България, министър Цветанов?

В Клуб „Гореща точка“ на „Бодилник“ гостува вътрешният министър Цветан Цветанов

След 7:30 в клуб „Гореща точка“ с Николай Бареков гостува министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов. Заедно с журналисти от вестник „Стандарт“ и „Телеграф“, Българска телеграфна агенция и сайта www.bnews.bg ще потърсим отговор на въпроса – кои помага и кой пречи на мафията в България?

В сряда в „Бодилник“ очаквайте още:

Карлово: Какви са проблемите на община Карлово и има ли опасност тя да затвори врати? След 7:00 очаквайте включване на живо от града.

Подкуп за акредитация?

Искани ли са 600 000 евро за откриването на университета във Видин? След 8:30 гостуват Димитър Стоянов от Сдружение „Еврошвейцарски технически университет – Видин“, Иван Панайотов- председател на Национална агенция по оценяване и акредитация и проф. Димитър Йончев- член на акредитационния съвет на агенцията.

Проклятието на колите втора ръка:

Прокълнати ли са колите втора употреба и защо големите трагедии на българите се случват по националните празници? Малко преди 9:00 гостува отец Георги Вилхелм Големанов.

„Сладки приказки“

За приятелството и работата на Кирил Чалъков с примата на българската естрада Лили Иванова. След 9:00 в „Сладки приказки“ с Жана гостува топ гримьорът.