Кои са най-красивите абитуриентки тази година? (снимки)

Христина Камбурова е Най-красивата абитуриентка

С много настроение и емоции премина финалът на конкурса за Най-красива абитуриентка на Dir.BG и Astella Atelier в Boutique Lounge Bar.

Членовете на журито: Христо Богданов от автомобилен ретро клуб „Агресия“, гримьорката Пепа Стоянова от Proface, Станислав Дочев – главен редактор на сп. Hello, Теодора Колчева – собственик на Boutique Lounge Bar, Любен Станев – собственик на Diplomat Plaza Hotel&Resort, Мира Драганова – национален мениджър на Биодерма, Юлия Юревич – Мис България 2007, Аля Милушева – креативен директор на Astella Atelier и Рaйнa Деницова – главен редактор на Life.dir.bg бяха изключително затруднени да определят коя да е победителката сред 6-те красавици.

В тоалети се представиха Христина Драганова от Перник, Христина Камбурова от Смолян, Василена Иванова от Плевен, Дарина Антова от София, Бетина Велева от Монтана и Виктория Любомирова от София. Всички момичета получиха подаръци от партньори на конкурса, които проведоха с момичетата кратък курс за грижата за младежката кожа.

За най-красива абитуриентка на 2011 бе избрана Христина Камбурова от Смолян. Тя учи в Гимназия с преподаване на чужди езици и е приета в специалност „Медия, култура и общество“ във Великобритания. Има професионални изяви като модел за Ивет Фешън, а на бала си иска да преживее една вълшебна приказка. И тази и мечта със сигурност ще се сбъдне, тъй като Христина ще отиде на бала си с приказна рокля, професионален грим и топ прическа, придружени с ретро автомобил, заснемане на бала и излъчване в Dir.bg.

На второ място е Дарина Антова от София. Дарина спечели безплатен майсторски грим и заснемане на бала.

На трето място в конкурса за Най-красива абитуриентка на Dir.BG и Astella Atelier се класира Виктория Любомирова от София. Тя ще отиде на бала си с кола от автомобилен ретроклуб.

След като бе избрана Най-красивата абитуриентка, всички момичета имаха възможност да останат на купона по случай втория рожден ден на фото студио, партньор на конкурса. Партито уважиха и Мис България 2007 Юлия Юревич, Мис България 2010 Ромина Андонова, Наско от БТР и рапърът Колумбиеца.

Финалистките: