Кои са новите филми по БГТВ – гледай дори по интернет!

Новите филми по България ТВ за периода 09.08 – 15.08.2010г.

„ДЕНС ХОЛ“
Излъчване: събота от 21:30ч.

Лили Браун е певица, заинтригувана от вниманието на красивия си и чаровен шеф – Дюк МакКей. Но зад усмивката му се крие самовлюбеност, която тя не може да приеме. Когато решава да се оттегли шефът ще се опита да я спре.

„ЮЖЕН КРЪСТ“
Излъчване: събота от 23:40ч.

Филип – млад мъж става наследник на семейната компания. Той е амбициозен музикант, но след смъртта на баща си се връща в Чили, за да поеме бизнесът с мини. Скоро разбира, че трябва да води битка с бившия партньор на баща си и че противникът му няма да се даде без бой. Ще разбере тайни за компанията, които трябва да си останат такива – поне според някои.

„МИШЛЕТО ПЕРЕС И ФАБРИКАТА ЗА ПЕРЛИ“
Излъчване: неделя от 11:40ч.

С бързо темпо, успешна анимация, много любов и хумор се разказва история, която оставя трайни следи в детските сърца, а на възрастните доставя голямо удоволствие. Г- Фиго и тайната на перлената фабрика е една невероятна история за легендарното мишле. То събира падналите млечни зъби и ги разменя срещу монети. След това малките зъбчета попадат във фабриката на Фиго и се преработват от стотици мишлета в невероятни перли. И все пак нищо не върви по план. Съдружникът на Фиго крои пъклен план и изведнъж г-н Фиго изчезва. При търсенето на г-н Фиго започва приключението на живота за неговите приятели Лусия и Румиро.
Гледайте това филмче и се забавлявайте.

България ТВ можете да гледате на интернет адрес www.bgtv-tv.com

 
По темата: ,