Кои са Ваня и Дамян – новата двойка във фолка и живота? (+видео)

Ваня и DJ Дамян, макар че отскоро се изявяват заедно на сцената, се познават от години. „Официално се разкрихме едни пред друг преди три години“ – сподели Дамян пред „Отчаяните съпруги“ в „Станция Нова“, информира Signal.bg.

И двамата имат зад гърба си неуспешни бракове, но нито един не е направил тази стъпка заради другия. Решенията са взели самостоятелно и едва след това са се събрали, разказаха те.

„Всеки мъж е плейбой, просто разликата е, че някои са по-открити, други по-прикрити“ – на мнение е Ваня. Половинката ú пък разсъждава на тема какво поддържа добрите взаимоотношения при една двойка: „Свърши ли добрият секс и доброто отношение между двама, нещата тръгват назад“ – обяснява Дамян и признава: „Тя ме ревнува от работата ми“.

Ваня споделя, че дава нужното внимание на любимия си и се старае да не му липсва нежност, но не обича да парадира с това на публични места. „Той е много обгрижван мъж“ – категорична е тя.

„Един мъж, за да се чувства добре, зависи изцяло от жената. Казвам ú, ако искаш да ти е добре, дръж се с мен добре“ – обяснява Дамян.

Двамата не държат да сключват брак и казват, че са щастливи заедно. Ваня разкрива, че емоционално е много обвързана с Дамян и той е всичко за нея. DJ-ят пък обяснява, че се чувства перфектно с половинката си. „Мълчанието ни е приятно“ – поясни Ваня. „Без да си говорим, ние си усещаме, че трябва да е така“ – споделя Дамян.

Дамян има две момичета, Ваня едно момче от предишни бракове. „Много са диви. Познават се. Виждали са се няколко пъти“ – казва Дамян. „Имам перфектно отношение с дъщерите си“ – не крие видният DJ.

„Един мъж, каквото и да прави, адски важно е да се грижи за семейството си“ – убеден е той.

Инфо: Signal.bg

Запис от „Станция Нова“: