Коледа и Нова година с „Една нощ в Приказките“ по Планета

“Една нощ в Приказките” – новата празнична програма на “Планета” и “Планета HD”

Само няколко дни остават до светлите Коледни празници и Нова Година, затова е време да издадем някои от телевизионните изненади в програмата на “Планета” и “Планета HD”. Специално за многобройните ни зрители у нас и по света екипът на медията е подготвил пъстра музикална палитра, с която ще се постарае да задоволим всеки вкус. Изненадите ще продължат повече от 10 дни по трите канала с марката “Планета”. В празничните дни е предвидено да бъдат представени както съвсем нови песни и видеоклипове, така и любими концерти и предавания с най-обичаните изпълнители от музикална компания “Пайнер”.

Кулминацията в телевизионната програма на Коледа и Нова година е озаглавена “Една нощ в Приказките”. В първата част на хитовата селекция, която ще се излъчи на 24 декември, зрителите ще се насладят на по-лирични и чувствени песни. Затова пък в Новогодишната нощ са подбрани само хитове, много емоция и темперамент.

Звездите на “Една нощ в Приказките” са доста – все популярни и обичани изпълнители. Сред тях са Андреа, Анелия, Джена и Емилия, както и Галена, Ивана, Преслава и Цветелина Янева. Борис Дали, Дамян Попов и Крум са представителите на силния пол на сцената. Към тях ще се присъединят още Пламена, Роксана, Теди Александрова и Светла Иванова. Всички заедно ще зарадват феновете на поп-фолка с много настроение и положителен заряд в празничните дни и нощи.

Инфо: Planeta.TV