Коледа по Радио София с музика, концерти, поздрави и спомени

„Коледа, по всяко време“ в ефира на Радио София

Новият програмен директор на Радио София Митко Димитров се опитва да вдигне значително повече шум около непопулярната медия, отколкото предишния ръководител. В интернет пространството кипи от качване на клипчета, снимки и всякакви аудио-визуални материали, а Радио София е тръгнало по пътя на по-комерсиалното и слушаемо звучене.

В духа на промените от 23-ти до 27-и декември Радио София стартира предаването „Коледа, по всяко време“, както и празнични поздравителни концерти. В ефира на радиостанцията вече звучи коледно-новогодишното пожелание на екипа към слушателите, което се излъчва на всеки час.

Любопитно е, че горното клипче стои на челно място в сайта на Радио София от седмица, а досега е набрало едва 600 гледания. Това красноречиво говори за боря слушатели на Радио София.

Макар да се оказва, че почти говорят сами на себе си, водещите в празничните дни ще апелират към всички слушатели да споделят своите спомени от първата си Коледа. Така настроението ще стане още по-приповдигнато, заяви Митко Димитров, директор на Радио София. Ценителите на хубавата музика също не са забравени. Ще се излъчват празнични музикални концерти, както и изпълнения на Виенската филхармония.

Телефонните линии ще бъдат отворени и слушателите ще могат да си поръчват любимите песни. Сутрешните блокове ще се излъчват от 8 до 12 часа, а не както досега от 7 до 9 ч.

В София радиото звучи на 94,5 FM, има и честоти в цялата Софийска област.

 
По темата: