„Коледна искра“ на Теодора – празнична премиера от Фен ТВ

Деца от школата на Пол Маккартни в новото видео на Теодора

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=0vzEsGMxz5M

Теодора поднася специален подарък на всички свои почитатели с новия си клип „Коледна искра”. Видеото на звездата на Diapason Records се върти от 16 декември в ефира на ФЕН ТВ.

Композицията е по музика и аранжимент на Теодор Ташев, а  текстът е дело на Анастасия Мавродиева.

„Песента е написана за един благотворителен концерт, в който участвах миналата година, а сега направихме и видеото като подарък към всички мои почитатели.“,  сподели изпълнителката и допълни, че с този свой проект иска да пожелае на всички да весели Коледни и Новогодишни празници.

Лентата „Коледна искра” е реализирана от екипа на N-Tеam във виртуално студио, а специални 3D ефекти и анимация допълват красотата на зимната приказка.

В клипа зрителите ще видят и деца от актьорската школа на Сър Пол Маккартни „LIPA 4:19“, която е създадена в Ливърпул, но има филиал в София. Освен че ги зарадва с поканата си, децата получиха от Теодора и много подаръци и изненади.

Интересното е, че освен малчуганите от театралната школа, във видеото участват авторите на текста и музиката – Анастасия Мавродиева и Теодор Ташев (на снимката). Самата певица пък влиза в ролята на разказвач на вълшебна приказка, която събира децата край красиво украсената елха.

Изпълнителката залага на стилна рокля в бяло от новата колекция на дизайнерката София Борисова. Гримът в лентата е дело на Биляна Симеонова, а косите – на Стели.

 
По темата: ,