Коледна програма и концерти по BG Music Channel и Близу

Коледна музика и неизлъчвани лайв концерти по BG MUSIC CHANNEL по празниците

В нощта на Коледа първото BG MUSIC PARTY на телевизията ще се излъчи и в ефира на Нова телевизия

С празничен микс от песни и три неизлъчвани концерта ще зарадва своите зрители новата музикална телевизия само за родна музика BG MUSIC CHANNEL.

Най-новият канал за българска поп музика, който, за разлика от BOX TV, още не е обсебен от много реклами и натрапчиви предавания, превзе мрежата на най-големия кабелен оператор – Близу. Това се случи на 13 декември 2013 г. Единственият проблем засега е лошият звук тип „тенекия“, но зрителите се надяват, че този (д)ефект ще бъде отстранен бързо.

На Бъдни вечер  от 20 часа меломаните могат да се насладят на коледен концерт на Деси Тенекеджиева. На 25 декември в ефира на най-младата телевизия ще бъде излъчен премиерно концерт на Георги Христов от 12  часа и ще бъде повторен на 26-и от 20 часа.

Освен това на празника програмата на BG MUSIC CHANNEL ще бъде тематична – само хитови и коледни песни на Тони Димитрова, Теди Кацарова, Кристина Димитрова, Васил Петров, Миро, Преслава Пейчева и много други.

В ефира на Нова телевизия в коледната нощ на 25-и декември ще бъде излъчено за първи път първото BG MUSIC PARTY на BG MUSIC CHANNEL, което се проведе на 7 октомври.  Записът от събитието ще започне в 23.45 часа, а цялото BG MUSIC PARTY на BG MUSIC CHANNEL ще се излъчи премиерно на 31 декември  от 20 часа по BG MUSIC CHANNEL.

Почитателите на българската музика ще могат да посрещнат новата година с най-обичаните родни изпълнители, които взеха участие в концерта –  Васил Найденов, Мария Илиева, дует Ритон, Графа, Д2, БТР, Михаела Филева, Криско, ВенЗи, Били Хлапето, Рафи, Ангел и Мойсей, Deep Zone, Лора Караджова, Любо Киров, Играта, Лео, Кристо, Dexter, Pavell, Venci Venc и Ice Cream.

 
По темата: ,