Коледни филми от CBS Drama

Акценти по CBS Drama през декември 2013 година

Кларънс (Clarence) (1990)
Събота, 28-ми декември, в 16:10 часа

Гледай видео анонс онлайн

„Кларънс“е спин-оф на филма от 1946 година „It’s A Wonderful Life“, в който един мъж, който се е отчаял от живота и смята, че единственият изход е самоубийството, бива спасен от появата на Кларънс – неговият ангел-хранител, който успява да го убеди, че без него светът ще угасне.

Кларънс Одбоди (Робърт Карадайн – Django Unchained, Lizzy McGuire) се завръща в този филм от 1990 година, озовавайки се в един съвършено различен свят, сред едно коренно променено поколение. Кларънс и неговият началник са пенсионери, които не са на служба от дълги години, но са призовани отново на работа поради внезапен недостиг на персонал в ангелските редици, за да предотвратят трагедия с момиче, което след като е срещнало много трудности в живота, е на път да направи непоправима грешка. Отначало момичето се отнася към Кларънс със снизхождение и недоверие. Но, Кларънс овладява реакцията си и с помощта на своя началник отвежда момичето в бъдещето, за да види как ще изглежда той, ако тя реши да отнеме живота си.

Двамата установяват връзка и колкото по-далече в бъдещето отиват, толкова по-силно момичето започва да желае да стане част от това бъдеще. В крайна сметка тя решава да даде на живота втори шанс и първоначалните й затруднения вече не й се виждат толкова сериозни. Завръщайки се на мястото, където са се срещнали, те се разделят с неохота, но краят е много по-различен от този, който би настъпил без намесата на Кларънс.

Град без Коледа (A Town Without Christmas) (2001)
Събота, 28-ми декември, в 22:00 часа

„Град без Коледа“ е филм за това как вниманието на малкото градче Сийклиф от щата Вашингтон е привлечено от писмото на едно малко момче до Дядо Коледа.

Крис пише на Дядо Коледа, обявявайки намерението си да напусне света, за да не бъде в тежест на своите воюващи родители, които са в развод. Една надпревара във времето успява да го настигне, преди да е осъществил намерението си.

М.Дж.Йенсен (Патриша Хийтън – Beethoven, The Middle) – сериозен телевизионен репортер, е натоварена от шефа си Тед Кинкейд (Ърни Хъдзън – The Crow, Ghostbusters, Miss Congeniality) със задачата да отрази историята. На път за Сийклиф, М.Дж. среща Дейвид Рейнолдс (Рик Робъртс – Pontypool, Man of the Year) – обезсърчен, борещ се с живота писател, и двамата веднага са привлечени един от друг.

М.Дж. и Дейвид срещат Макс (Питър Фалк – Columbo, When Angels Come To Town) – един непривлекателен ангел, който притежава качеството да се появява на подходящото място в подходящото време. Приближавайки се към намирането на Крис, М.Дж. и Дейвид установяват, че магията на празничния сезон е възродила надеждите им.

Когато дойдоха ангелите (When Angels Come To Town) (2004)
Неделя, 29-ти декември, в 22:00 часа

Ще видим отново Питър Фалк в ролята на ексцентричния ангел-пазител Макс в магическия филм „Когато дойдоха ангелите“.

Макс е изпратен в малко градче в щата Мейн, за да помогне на жена на име Сали (Тами Бланчард – Moneyball, The Good Shepherd) да спечели достатъчно пари, за да може да осинови по-малкия си осиротял брат Джими (Аликзандър Конти – Cheaper By The Dozen 2, The Pacifier), който се бори с приемно семейство след смъртта на родителите им. Но, Макс прави няколко грешки по пътя. Вместо да помогне на Сали, той решава да посети Карл Хофман (Шон Калахър – Leap Years, The Royal Scandal) – заблуден млад мъж, който работи в семейната фабрика за украшения наблизо.

Небесният началник на Макс – ангелът Джо (Кейти Сейгъл – Futurama, 8 Simple Rules, Sons of Anarchy), слиза за първи път на земята, за да помогне да се поправят грешките на Макс, но скоро става ясно, че съдбите на Сали и Крал са необяснимо преплетени…

 
По темата: