„Колелото на късмета“ и госпожа „Искрено и лично“ – гледай „Горещо“!

Венета Райкова-Георгиева  завъртя първа „Колелото на късмета” на Нова

Миглена Чакракчиева в „Горещо”: „Ти си руса, аз съм руса – трябва да си говорим за мъже!”

Тази събота, 16 януари от 22:10 часа специален гост в студиото на телевизионния таблоид е Миглена Чакракчиева.

Две години след скандалната й сватба, излъчена в „Горещо” и година, откакто не е на екран, госпожа „Искрено и лично” разказва какво се случва в живота й в личен и професионален план.

„Аз още не мога да реша за себе си дали искам да се занимавам с телевизия. Не ми е залипсвало. Човек трябва да има мисия в телевизията!” – коментира Миглена раздялата си с малкия екран и споделя, че не съжалява за нищо, защото много отдавна искала промяна. Убедена е, че има нужда от тази почивка: „Колкото и да продължи, тя ми е от полза! Искам да се ориентирам в себе си!”

„На мен перхидролът ми създава грижи! Днес дойдох 45 минути по-късно, вярвайки, че идвам тъкмо навреме!!! Предпочитам да мисля, че това е от перхидрола, а не от възрастта!… Ти си руса, аз съм руса – трябва да си говорим за мъже!” – заявява Миглена и говори не само за мъжете в живота си, но и жените, с които те са били.

Въпреки всички прогнози, две години след сватбата, двамата със съпруга й Живко все още са заедно: „Няма да му изневеря, ако той ме кара да се чувствам добре! Аз мога да му изневеря, ако той спре да ми обръща внимание, ако ме накара да скучая до него. Бих пофлиртувала малко, ако ми е скучно. Той го знае това – аз съм му го казвала… Би ми било неприятно, ако Живко ме зареже! И той ще бъде щастлив да го чуе!”.

Миглена Чакракчиева признава, че след тези две години брак с Живко вече приема изневярата за една нощ и сега би я простила. „Казвам му: „Виж какво, ако ще изневеряваш, кажи ми преди да отидеш – за да те облека, да ти дам хубав парфюм, за да се отпуснеш!…”

Първият телевизионен екип, допуснат до снимките на най-новото предаване по Нова телевизия – „Колелото на късмета”, е този на „Горещо”. Два дни преди старта, от завладяващия декор водещият Румен Луканов обяснява какви са правилата на играта и условията за участие в нея. А водещата на „Горещо” лично повери как работи колелото на късмета…

Какво спечели от „Колелото на късметаВенета Райкова-Георгиева и донесе ли й успех синият цвят? Защо е отслабнал Румен Луканов и каква заплата получава американският му колега? Защо Жасмина вече не е руса и как двамата с Румен отново стават телевизионна двойка? Защо Миглена Чакракчиева е станала управител на фирмата на съпруга си и защо е подписала със семейството си договор от цели осем страници? И още: за дует „Резил”, за предстартовата треска, за магиите и добрите магьосници.

„Горещо”: събота, 16 януари 2010г., 22:10 часа, Нова телевизия

Видео анонс: