„Колелото на късмета“ с Румен Луканов – а ти искаш ли 100 000 лева?

По 500 души на ден се записват за участие в „Колелото на късмета”

Една от най-успешните игри в историята на телевизията започва на 18 януари по „Нова телевизия”

Средно по 500 души на ден се записват за участие в „Колелото на късмета” на сайта http://kolelo.ntv.bg/. Една от най-успешните игри в историята на телевизията започва на 18 януари от 18:00 ч. по „Нова телевизия”.

Кандидатите са от всички краища на страната и са на възраст от 15 до 65, но най-активни са тези от 22 до 35 години.

Професиите им също варират в широки граници – юрист, лекар, фотограф, фризьор, шофьор, продавач, банкер, скулптор, автопатрул, моделиер конструктор, машинен строител, търговски директор, ПР, счетоводител, ревизор , билкар, цветар, логистик, плочкаджия, музикант, куриер, собственик на фирма…

Повечето от тях са с висше образование, а като пол превес имат жените. Не малък е процентът на пенсионерите, безработните и студентите.

Най-интересното обаче е, че 90 на сто от кандидат-състезателите имат ясна представа за какво искат да изхарчат 100-те хиляди лева, които евентуално биха спечелили… Най-често бъдещите им планове са свързани с екскурзии в чужбина, покупка на имот или лек автомобил, погасяване на заеми и кредити, и образование.

Има и доста по-нестандартни желания и бизнес идеи. Студентка по актьорско майсторство иска да си купи машина за захарен памук, а друг има конкретна цел – една седмица в Лас Вегас, но то не къде да е, а в хотел „Галаджио”…

На въпроса „Какво ще направите със 100 000 лева?” един от мераклиите за „Колелото на късмета” отговаря: „Ще ги направя 200 000”,  а друг: „Ще си платя наема…”.

Записването за играта продължава на сайта http://kolelo.ntv.bg/, където има и пълна информация за правилата на състезанието.