Колко камери записват нарушения по улиците – „Преди обед“

Видео наблюдението, тайните на българските шевици и рождениците от рок радиото на    България – на 13 октомври, четвъртък,  от 10:00 часа в „Преди обед” по bTV

В четвъртък от 10:00 часа основна тема на магазинно-информационното предаване „Преди обед” по bTV ще бъде увеличаването на броя на камерите по софийските улици. Гости на Елена Розберг по темата ще бъдат юристът Радомир  Чолаков, Николай Цветков, зам.-директор на дирекция „Физическа охрана“ на голяма охранителна фирма и Иван Иванов, експерт по шпионска  техника. За зрителите на bTV те ще отговорят на въпросите „Знаем ли кога и колко електронни очи ни следят? Кои са хората, зад тях?” и  ще споделят своята гледна точка относно  необходимостта от засилено видео наблюдение.

Екипът на „Преди обед” ще срещне зрителите с младия математик Илиан Богев, който ще разкрие какви тайни са скрити в българските шевици и как се преплитат наука и духовност.

По повод рождения ден на „ZRock” предаването ще срещне зрителите на bTV с  „гласовете” на радиото – Буги Барабата, Краси Москов и Ники Тодоров.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: