Колко струват Андреа и Преслава – пълен ценоразпис!

Актуалните тарифи в „Пайнер“

В интернет пространството се появи списък с реалните хонорари на изпълнителите на „Пайнер“. Интересната таблица беше публикувана във Facebook страницата pop.folk.news. Сумите са за час и 15 мин. изпълнения.
Първенството в хонорарите държи Преслава с цели 7000 лв, а сред мъжете първото място е за Веселин Маринов с 5000 лв.

Сред изпълнителите с внушителни цени за участие са още Ивана, Галена, Цвети Янева, Глория, Камелия, Анелия, Андреа, Константин, Джена. Това е съвсем естествено, защото те са сред хитовите имена в компанията, които не спират да правят нови песни и да печелят симпатиите на публиката.

Изненадващо мустакът на поп-фолка Милко Калайджиев е в средата на таблицата с 2500 лв хонорар.

Най-евтина сред фолк звездите излиза Роксана, която напоследък става все по-популярна, така нищо чудно бързо да заслужи по-сериозни суми. Компания в края на списъка й правят Жоро Рапа в компанията на две танцьорки, Галин, Живко Микс, Мария Петрова и Денис.

Сумите всъщност са без ДДС, което означава, че гостуването на звезда от фирмата излиза по-скъпо.
В хонорара обаче влизат пътните разхди – бензин за колата и престоя в хотел на гост-изпълнителя и озвучителя. Освен това изпълнителите с най-висок хонорар пеят с 15 минути повече от останалите.

Предполага се, че списъкът е автентичен, тъй като са оставени телефоните за връзка с шефката на рекламния отдел на „Пайнер“, която отговаря за концерти и участия. Остава под въпрос как таблицата се е оказала в интернет.

Инфо: BLife