Комедиите „Невъзможно твой“ и „Проби и грешки“ по bTV и bTV Comedy

Акцент от филмовата програма на bTV за периода 24 – 30 октомври 2011 г.

СЪБОТА, 29 октомври
13:00 ЧАСА
Невъзможно твой
Оригинално заглавие: Something’s Gotta Give (САЩ, 2003 г.)
Жанр: Комедия
Режисьор: Нанси Майърс
В ролите: Джак Никълсън, Даян Киитън, Киану Рийвс и др.

Гледай видео анонс онлайн

Хари Санборн (Джак Никълсън) е неуморим плейбой с либидо доста по-младо от самия него. Планирал е романтичен уикенд с последното си завоевание, Мерин (Аманда Пийт), в къщата на майка й на Хамптън Бийч. За негово нещастие, обаче там получава сърдечен пристъп.

Налага се за Хари да се грижи майката на Мерин, Ерика Бари (Даян Кийтън), изтъкната авторка на пиеси, която е разведена. Покрай съвместното си съжителство пламва искра между тях, но готов ли е Хари да се откаже от бохемския си начин на живот и да се отдаде на една единствена жена?

Акцент от филмовата програма на bTV COMEDY за периода 24-30 октомври 2011 г.

ВТОРНИК, 25 октомври
21:00 ЧАСА
Проби и грешки (Премиера)
Оригинално заглавие: Trial and Error (САЩ, 1997 г.)
Жанр: Комедия
Режисьор: Джонатан Лин
В ролите: Майкъл Ричардс, Джеф Даниелс, Чарлийз Терон, Рип Торн, Джесика Стийн и др.

Двама приятели – ергени, актьорът Рики (Майкъл Ричардс) и адвокатът Чарли (Джеф Даниелс), организират най-страхотната ергенска вечер, преди вторият от тях да се ожени за глуповатата дъщеря на шефа си. След щур купон и яко напиване Чарли не е адекватен и Рики, облечен в неговия костюм, се явява в съда в ролята на очаквания адвокат. Всичко се оплита още повече, когато махмурлията Чарли намира утешение в обятията на една сервитьорка, забравил за предстоящата си сватба. Това го спасява от ужаса на венчилото само временно, защото разярената годеница се появява внезапно и всичко отново се обръща с краката нагоре!

 
По темата: ,