„Комиците“ и „Пепел от рози“ изпепеляват ВИП Брадър?

Спектакълът от патриотичното турне на „Комиците” в Стара Загора – на 16 септември от 20:00 часа по bTV

Със спектакъл от турнето на рейтинговото шоу „Комиците” ще се опита bTV да удари в земята Нова ТВ в деня, в който в ефира й стартира култовото риалити VIP Brother. Телевизията прави спешна промяна в програмата си и сваля предварително обявената приключенска класика „Индиана Джоунс и Похитителите на изчезналия кивот”. Вместо Харисън Форд на млади години зрителите й ще могат да гледат представлението в Стара Загора на Любо Нейков и компания.

Началният час на шоуто е 20.00 – точно тогава, когато в Къщата на Big Brother ще започнат един по един да влизат първите VIP особи. „Това ще бъде телевизионното събитие на годината”, прогнози за риалитито продуцентът му Нико Тупарев, който стигна до Памела Андерсън в стремежа си да откъсне част от аудиторията на bTV. От там обаче не се дават без бой. И залагат на най-обичаните си герои – Комиците – да пазят рейтинга.

Втората партида известни личности влизат в Къщата на 17 септември – понеделник, от 20.00. Точно тогава е планирано триумфалното завръщане в ефира на бТВ на Фатмагюл – нещастното бедно момиче, изнасилено от трима богаташи, което търси възмездие в турския сериал „Пепел от рози”. Това е обявено в съобщение на сайта на телевизията, въпреки че в програмата й е записано, че ще пусне две серии от излъчвания в момента „Времето лети”.

Грандиоен спектакъл от патриотичното турне обещава най-рейтинговото българско шоу  „Комиците” . Градът на липите беше поредната спирка от националната обиколка на любимите комедийни актьори, която се проведе през август. Турнето на Любо Нейков, Кръстю Лафазанов, Христо Гърбов, Руслан Мъйнов, Ненчо Илчев, Васил Драганов, Петко Петков-Шайбата и Ева Тепавичарова  беше под надслов „Кръвта вода не става” и беше посветено на 100-годишнината от Балканската война. Специален гост бе водещият на предаването „Нека говорят…” и автор на рубриката „Операция „Слава” – Росен Петров.

Зрителите ще видят едно изпълнено с емоции и патриотизъм шоу, което не само ще ги разсмее, а ще ги накара да се почувстват горди, че са българи. Освен смях, музика и добро настроение, то ще им поднесе и вълнението да си спомнят и почетат героите от миналото и да се забавляват с героите от настоящето.  Още в самото начало аудиторията ще се потопи в патриотичната тематика по невиждан досега в България начин – огромен български трикольор, изработен от коприна, ще покрие цялата сцена. Те ще видят и уникални кадри от Балканската война.

Тази година в турнето на „Комиците” се включиха певицата Деси Добрева и световните шампиони по бийтбокс и пример за успели млади българи Скилър и Печенката. Заедно с Деси и актьорите, публиката ще изпее със сълзи на очи „Хубава си, моя горо” и ще развее българските знамена. Патриотичното настроение ще бъде допълнително приповдигнато и от Руслан Мъйнов, който ще изпее право българско хоро с фолклорен ансамбъл „Нашенци” от Стара Загора.  На финала на шоуто зрителите ще станат свидетели и на едно изключително емоционално изпълнение – всички участници в спектакъла ще изпълнят заедно възрожденския химн на Чинтулов „Къде си, вярна ти любов народна?”.

В неделя, 16 септември, bTV и „Комиците” ще просълзят телевизионната аудитория и от смях с неповторими скечове с участието на някои от любимите герои от шоуто – Сашето и Ванката, Тазобедрев и Ахилесов, Любо Нейков в ролята на Бойко Борисов, Руслан Мъйнов, който се превъплъщава в ролята на водещия на телевизионната игра „Познай коя е тази дума” и др.

Частично е използвано инфо на агенция Дартс нюз

 
По темата: