Комиците и приятели онлайн и по bTV – с Вензи и Лина Златева

Групите P.I.F. и „Акага“ – тази седмица в „Комиците и приятели”

Комедийното шоуто по bTV ще помаха за довиждане на работната седмица в компанията на рапъра Вензи и актрисата Лина Златева

„Комиците и приятели” започват работната си седмица в ефира на bTV на 9 май в 22:00 ч., когато специални гости ще бъдат група P.I.F. Доктор Фройдашки (Христо Гърбов) ще бъде във вихъра си, а столетникът дядо Стойчо (Руслан Мъйнов) ще демонстрира завиден за годините си апетит за живот.

В четвъртък, 10 май, туристическа агенция „Голям тур” ще открие сезона на екскурзиите с първия си за сезона недоволен клиент, а доктор Пешев (в ролята – Кръстю Лафазанов) ще лекува горкия си пациент според професията му. Специални гости ще бъдат музикантите от група „Акага“, които ще се погрижат епизодътда не остане без хубава музика.

„Комиците и приятели” ще помахат за довиждане на работната седмица с много смях и в компанията на рапъра Вензи и актрисата Лина Златева. Един много досаден сваляч ще си намери майстора, а тримата старци (Любо Нейков, Христо Гърбов, Кръстю Лафазанов) ще закрият епизода, докато си спомнят добрите стари времена.

Гледай визео запис от предаването тук, тук или тук