Компанията на Китаеца пуска лилав сайт

Real enterprises с нов сайт

Музикална компания „Real enterprises“ пусна официално напълно обновения си сайт. Той е с изцяло променена визия и предлага повече възможности на интернет потребителите.

В сайта всеки ще може да открие всичко най-актуално за изпълнителите на „Real enterprises“ – новини, снимки, сингли, видеоклипове и участия.

„Новата уебстраница на компанията e поредната стъпка от нашето развитие. Стремим се да се утвърдим в музикалния бизнес у нас. Мисля, че вървим по правилен път. Продължават кастингите ни и ще давам шанс на всеки талантлив изпълнител, който покаже качества. В следващите седмици ще представим нова продукция и се надявам, че ще има положителни отзиви“, казва собственикът на „Real enterprises“ Николай Първанов-Китаеца.

Той не е спрял да търси таланти. Прослушванията продължават. Припомняме, че те са с цел продуциране и разпространение на песни и албуми, както и видеоклипове. За записвания и повече информация се обадете на тел. 0878 473131.

Научете всичко за звездите на „Real enterprises“ в официалния сайт на музикалната компания – http://www.realenterprises.eu/

 
По темата: ,