„Комшии“ – хитов турски комедиен сериал по bTV

Комични ситуации и неразрешена любов в новия сериал „Комшии” – от 25 април по bTV

Комичната вражда между двама приятели ще видят зрителите на bTV от 25 април, всеки делничен ден от 13:30 часа. Русия Есреф и тъмнокосият Есреф са израснали заедно в тих квартал на Истанбул. От малки двамата не се харесват, водят борба кой да защитава квартала и никога не могат да се разберат кой е по-могъщият.

Но съдбата има свой план за живота на Есреф и Есреф. Всеки от тях се влюбва в сестрата на другия и това води до редица комични ситуации. Нещата стават още по-сложни, когато местният главорез – Алемдар Ага, посочва Есреф за свои наследник на смъртното си легло, но не му достига въздух, за да каже кой от двамата Есреф. Войната става още по-ожесточена. Заради своята упоритост, никой от тях не може да бъде напълно щастлив със своята любов и да създаде семейство.

Ще намерят ли двамата Есреф начин да се сдобрят и заедно да защитават квартала си от външни набези, както и да бъдат с любовта на живота си, зрителите ще разберат от новия сериал „Комшии”, от 25 април, всеки делничен ден, от 13:30 часа по bTV.

Гледай видео от серила от VBOX7

Гледай видео от серила от YouTube

Галерия от сериала:

komshii_btv
 
По темата: