Конан Варварина, „Полетът на феникса“ и още филми по bTV Action

Акценти от филмовата програма на bTV Action за периода 28 ноември – 4 декември 2011 г.

Петък, 2 декември
22:00 ЧАСА
Конан Варварина
Оригинално заглавие: Conan the Barbarian (САЩ, 1982 г.)
Жанр: Екшън, Приключенски
Режисьор: Джон Майлс
В ролите: Арнолд Шварценегер, Джеймс Ърл Джоунс, Макс Фон Сюдоф, Сандал Бергман, Бен Дейвидсън, Франко Колумбу.

Гледай видео анонс онлайн

Арнолд Шварценегер прави своя забележителен дебют на големия екран в ролята на легендарния воин и герой Конан Варварина. Когато орда безмилостни главорези и коравосърдечният им предводител (Джеймс Ърл Джоунс) убиват родителите му, Конан е пленен и прекарва детството си в тежко робство, за да се превърне в гладиатор, готов да се бие за забавление на своите поробители. Изпратен надалеч, за да усъвършенства бойните си умения, Конан е освободен… и поема опасния път на отмъщението, търсейки възмездие за мъртвите си родители. „Конан Варварина” е зрелищна приключенска сага – за смелостта, силата, волята и триумфа на доброто над злото.

Препоръчителен родителски контрол. Филмът не се препоръчва за лица под 12 години.

Събота, 3 декември
22:00 ЧАСА
Полетът на феникса
Оригинало заглавие: Flight of the Phoenix (САЩ, 2004 г.)
Жанр: Екшън, Приключенски, Драма
Режисьор: Джон Мур
В ролите: Денис Куейд, Миранда Ото, Джовани Рибиси, Хю Лори и др.

Гледай видео анонс онлайн

Когато петролната сондова кула Амкор в монголската пустиня Гоби се оказва непродуктивна, Капитан Франк Таунс (Денис Куейд) и помощник-пилот Ей Джей (Тайрис Гибсън) са изпратени да приключат операцията. Сериозна пясъчна буря ги застига по пътя към Бейджинг и те трябва да кацнат принудително в неотбелязана на картата пустинна местност. При кацането трима души от екипажа умират, а самолетът е разбит непоправимо. Когато бурята утихва, става ясно, че са се отклонили с 200 мили от курса и разполагат с вода само за месец.

Препоръчителен родителски контрол. Филмът не е подходящ за лица под 12 години.

Неделя, 4 декември
18:00 ЧАСА
Измамникът
Оригинално заглавие: The Ringer (САЩ, 2005 г.)
Жанр: Комедия
Режисьор: Бари Блаустейн
В ролите: Джони Ноксвил, Брайън Кокс, Едуард Барбанел, Джон Тейлър, Катрин Хейгъл и др.

Гледай видео анонс онлайн

Принуден от алчния си чичо (Брайън Кокс) и купчината дългове, симпатичният загубеняк Стив (Джони Ноксвил) се решава на немислима и подла, но достатъчно луда постъпка. Той се прави на умствено изостанал, за да се включи в предстоящите Специални олимпийски игри и да вземе златния медал. Но когато съперниците му осъзнават, че той е измамник, те го карат да се изправи пред най-голямото от всички предизвикателства: да стане по-добър човек. Продуциран от ексцентричните братя Фарели („Ах, тази Мери”, „Свалячът Хал”), “Измамникът” ще ви кара да се смеете по време на целия филм.

Филмът е подходящ за всички възрасти.

22:00 ЧАСА
Разплата
Оригинало заглавие: Payback (САЩ, 1999 г.)
Жанр: Екшън, Трилър, Криминален
Режисьор: Брайън Хелгеланд
В ролите: Крис Кристофърсън, Грег Хенри, Мел Гибсън, Мария Бело, Дебора Кара Ънгър, Дейвид Пеймър, Бил Дюк, Луси Лиу и др.

Гледай видео анонс онлайн

Портър е лош, но съседите му са дори по-лоши. Живеещ според законите на улицата, бивш морски пехотинец, той е предаден от партньора си и прострелян в гърба от съпругата си наркоманка. Той оцелява и се връща, за да възстанови своя дял от обира от азиатска престапна банда. Парите са преминали в ръцете на гангстерска организация, която управлява града. Той трябва да си проправи път през свят, населен от дилъри на хероин, проститутки, садо-мазохисти, въоръжени мъже и корумпирани ченгета, място, където изтезанията са начин на живот. Единственият му приятел е проститутка, а нейната лоялност е под въпрос, като се има предвид, че сега работи за организацията. В началото той се справя добре, но попада в ръцете на Феърфакс, босът на престъпната организация.

Препоръчителен родителски контрол. Филмът не е подходящ за лица под 12 години.

 
По темата: ,