Кондьо носи рока в сърцето си – „точи зъби“ за Елтън Джон

Кондьо – фен на Елтън Джон и Джордж Майкъл

Фолкветеранът Кондьо се оказа заклет фен на Елтън Джон и дори планира да отиде на концерта му у нас през юни. Певецът вече се е подсигурил с билети за събитието и очаква с нетърпение срещата с британската мегазвезда.

Изпълнителят на Diapason Records много се зарадвал, когато разбрал, че Сър Елтън Джон ще изнесе концерт у нас. Кондьо отдавна искал да присъства на лайв изява на големия музикант. „Той е не само уникален певец, но и изключителен музикант. Няма как да пропусна такова шоу!”, сподели развълнуван изпълнителят на „Пускам те”.

Хитовият изпълнител Кондьо, който е познат най-вече с парчетата с огнени ритми, всъщност има доста разнообразни музикални предпочитания.

„Това че изпълнявам поп-фолк не означава, че не харесвам други стилове.”, обясни певецът. Още от младежките си години Кондьо бил заклет фен на рокбандите „Дийп Пърпъл”, „Уайт Снейк”, „Рейнбоу” и „Куин”.

Също така си пада и по песните на Джордж Майкъл и Роби Уилямс, които оценява високо като артисти. Марая Кери и Уитни Хюстън пък са любимките му от представителките на нежния пол. „Те са невероятни. Такъв талант не се среща често и едва ли скоро ще се родят други като тях.”, заяви възхищението си Кондьо.

Виж Кондьо – „Пускам те“:

 
По темата: