Константин и жена му пускали есемеси за Райна по Нова ТВ

Константин: Помагал съм на Райна и материално, и емоционално

Поп-фолк певецът призна, че продължава да обича бившата си приятелка Райна, макар да е щастливо женен и да няма планове да се развежда. Просто изпитва особен сантимент и се опитва винаги да помага на хората, които са му били близки в определен период от живота.

Това обаче изглежда не притеснява неговата съпруга Надя, защото той просто изпитва привързаност към всички, които са му били близки в определен период от живота, и се опитва постоянно да им помага. Затова и двамата с блондинката пускали sms-и за фолк дивата от Сандански, когато участваше в риалитито VIP Dance.

„Райна беше човекът, който е живяла цял живот с майка си, баща си, не е била в голям град и, дет се вика, като пресичаше улицата, трябваше да бъда с нея. Малко селско звучи, но е самата истина. Затова тя не можа да се климатизира във VIP Brother. Тя беше гледала някакви развои преди това и се беше притеснила някоя мацка да не ни раздели“, разказа Константин в предаването „Поверително от NL“ по TV7.

Певецът не следи сегашното й участие в същия формат, само защото няма никакво свободно време за гледане на телевизия.

„Погледнах я за кратко, като влезе миличката беше една изплашена. Мен ми е безкрайно мъчно,
аз много си я обичам, винаги съм й помагал и материално, и емоционално.

Последните 5-6 години, откакто сме разделени, тя със сигурност доста е пораснала. Завърши образование, завърза много контакти, живее сама в София, така че със сигурност се развива“, коментира още той.

Той обясни, че раздялата им е преминала трудно. „Бях си взел моето решение, а тя до последно мислеше, че е на майтап“, каза певецът. След това почти открехна вратата към най-личните им скандали, свързани с ревност от страна на Райна. „От гардероб се излиза и т.н.“, започна Коцето, но аха да довърши и се спря с думите: „Да не изпадам в подробности.“

Що се отнася до това как жена му Надето приема всички измислици, които се пишат за него, Коцето казва:

„Надето приема всички нападки за мен с усмивка. Тя вече се научи и се радва на тези глупости, които се пишат. Знае какъв човек си е взела. Тя стана още по-отговорна, взима си всички изпити с шестици. Даде ми най-красивото нещо – моята дъщеря, много любов, отговорност. А за развод, Божа работа, засега нямам планове да се развеждам, искаме да вървим напред, това са моите мечти и планове. Много си обичам женичката“.

Гледай видео запис от предаването с Константин онлайн

По инфо на BLife