Константин, Кали и Азис в Папараци 18.10.2015 + видео

Най-щастливият татко Константин

Домът на фолк звездата Константин вече е пълен. На 15 октомври към обяд съпругата му Надя и новороденото им момченце Александър бяха изписани от столичната болница „Св. Лазар“. Папараци на Николета Лозанова заснеха двойката на излизане от родилното, като с тях бе и първородната им дъщеричка Мариана.

Мъникът Александър бе обвит в снежно бяло одеалце, а под него бе пременен в червена бебешка грейка, каквато е актуалната мода сред бременните. Това се правело с цел бебето да не хваща уроки. Коцето, сияещ от щастие, носеше черни очила, вероятно за да скрие тъмните кръгове под очите си. Покрай радостната новина, че му се е родил син, той не можел да спи от вълнение, издават хора от обкръжението му. Отделно се скъсал от купони в последните дни, за да черпи приятели.

На поредното парти гордият татко поканил целият екип от доктори, които обгрижвали жена му и детето им, като цяла вечер им принасял маркови напитки и вкусни хапки.

Особено щастлива от раждането на Александър е и дъщеричката им Мариана, която е почти на 5 годинки. Тя била изключително радостна от появата на братчето си. Още преди момченцето да се появи, малката принцеса правела планове как ще го гледа и дори учи да ходи.

Да има син е сбъдната мечта за Коцето. „Благодаря на Господ и на жена ми, че ме дариха с такова щастие! Благодаря и на страхотния екип от болница „Св. Лазар“ за невероятното отношение и професионализъм!“, каза певеца. Кадрите от изписването на бебе Александър ще се излъчат в предаването на Николета Лозанова „Папараци“ тази неделя по Би Ти Ви след 22 часа.

И още в предаването –

Актьорите Иво Аръков и Боряна Братоева в опасна близост

Елен Колева в едно истинско рандеву

Азис и Ирина Флорин зад кадър

Семейната идилия на Кали

Най-бляскавите светски персони накуп – с Евгени Минчев

Ексклузивно – Ива Екимова за края с Петрозар и новото начало.

Гледай видео анонс онлайн

Гледай видео запис от предаването онлайн

Частично по инфо на вестник Всеки ден