Константин Караджов показва любимата си по bTV

Водещият на „Тази сутрин” Константин Караджов гостува в „Търси се” тази неделя от 11:00 часа по bTV

Водещият на „Тази сутрин” по bTV Константин Караджов ще е специален гост в новото издание на ток шоуто „Търси се“ – тази неделя, 17 ноември, от 11:00 часа. През какви трудни и щастливи моменти е преминал извън професионалния път – това ще разкрият най-близките му хора.

Първата изненада за водещия ще бъде един от най-добрите му приятели сред колегите от телевизията – репортерът Димитър Анестев. Той ще го опише като човек, който не обича да споделя личните си емоции, винаги е ведър и с изключително чувство за хумор. „Косьо е и голям купонджия. Често ни кани на гости и е много добър в коктейлите“, казва Димитър Анестев. Именно за това той ще провокира водещия да направи един от култовите си коктейли в студиото на Меги и Нели.

Личният си свят и дома си Константин Караджов споделя със своята сестра Ани и племенницата си Йоана, с които живеят заедно. Една от вълнуващите срещи ще бъде именно с тях. Най-трудните моменти за двамата са когато губят родителите си. Как са се крепяли взаимно, как е приел загубата и кога си спомня за майка си и баща си – Косьо Караджов откровено ще разкрие емоциите си в „Търси се“.

Другият труден момент в живота на водещия на „Тази сутрин” по bTV идва преди година и половина. Тогава брат му пада по време на ски и счупва гръбнака си. Двамата с Косьо са разделени от доста време, защото брат му Христофор живее в Америка. Той ще се включи директно от там, за да опише духовната си близост с брат си.

Какъв е Косьо в любовта? Това за първи път ще разкрият водещите Меги и Нели благодарение на срещата с Калина – момичето, което споделя 7 години любовта си с водещия. „ И до днес сме приятели. Много ми е важно Косьо да е щастлив, защото е невероятен човек“, споделя Калина. Още за любовта и раздялата им – зрителите ще научат в „Търси се“– тази неделя, 17 ноември, от 11:00 часа по bTV.

Гледай видео запис от предаването онлайн