Константин кръшкал със Златка на „селянката“ Райна – видео

Със сълзи на очи Райна разказа за унижението, което изживяла в последните мигове от връзката й с Константин. В Биг Брадър Ол Старс 2013 певицата за първи път си позволи да говори за точните причини, поради които двамата са скъсали.

Оказа се, че Райна е изтърпяла фрапиращи сцени, поляни с много сълзи.

Потъпкването на личността й започнало при съвместното участие на Константин и Райна във ВИП Брадър през 2006 година. „Тука като влязохме, той ме накара да се почувствам като пълен парцал.“.

Още при влизането си в Къщата от еуфория певицата забравила да се събуе, а времето било дъждовно. Константин се изрепчил в ефира – „Е пиле, как можа като някоя селянка да окаляш всичко!“.

„Любящата половинка“ повторно нарекъл Райна селянка дни по-късно – защото певицата не знаела какво е скаморца. Оказа се, че това било вид сирене – факт, с който и настоящите съквартиранти в Биг Брадър Ол Старс 2013 не бяха запознати.

„Влизам тук и ме кара да се чувствам като пълна убитачка“ – заяви чувствителната и своенравна Райна през сълзи. „Аз после две седмици съм ревала като луда“ – каза звездата, визирайки периода след излизането от шоуто.

По-горното е частичка от униженията. Още преди да се появяват в ефира на „ВИП Брадър“, Райна предупредила Константин, че няма да правят секс в Къщата. Но на втория ден от престоя им, скришно под завивките, мачото заявил: „Пиле, тука трябва да правим секс, защото ще ме помислят за някой п**ьо“.

Константин смятал, че жената е най-святото нещо вкъщи, но това не пречи да има жени и отвън – Ей така, за спорта“.

Много нощи Райна не спяла, докато Константин бил на участия. Той си изключвал телефона и не се връщал вкъщи чак до 14 часа. А участията приключвали още в 3 през нощта. „Защо ти е изключен телефонът – всеки път ли ти падат батериите?“ – запита се реторично Райна.

„Мен дори не ме дразни мисълта, че сред вас има хора, които са ми пречили във връзката.“ – хвърли бомбата Райна.

Ели от Биг Брадър Фемили възкликна „Имаме новина!“.

„Мале, без да искам го изтървах това, ужас!“ – каза Райна, но вече беше късно.

„Добре, че не съм аз този път!“ – вметна облекчено Черната Златка.

Райна изтича в спалнята и побърза дискретно да предупреди Русата Златка „какви ги е надробила“ пред Ол старс съквартирантите. И по този начин ясно посочи коя сред мацките е била сексуалното завоевание на Константин.

„Не беше тя причината. Тя е минала много за кратко там. Но е минала! По реда си. Причината беше умножена.“ – с това заключение Райна даде пълна яснота за края на връзката с Константин, както и отношението към него в момента.

Гледай видео запис от предаването онлайн, историята на Райна започва след 21-вата минута.

 
По темата: