Константин – между киното, фитнеса и ските!

Константин релаксира с кино и спорт

В наши дни светът се променя постоянно, а ежедневието е все по-напрегнато и изпълнено с многобройни ангажименти. Това с пълна сила важи и за звездите на телевизия “Планета”, които намират емоционален комфорт чрез любими занимания.

Като истински спортист, Константин и днес не забравя старите си навици и подържа тонус и фигура чрез спорт. Почти всеки ден певецът е във фитнес залата, за да оформи мускулна маса, но не пропуска и кросовете в парка. През зимата най-любимият му спорт са ските, хоби в което неизменно се включва и неговата съпруга Надя.

За разлика от Константин тя остава вярна на сноуборда, а любимите им снежни писти са на Боровец. Тази зима и наследницата на гласовития певец, Марияна, вероятно ще се включи за първи път в зимната ваканция на своите родители.

Друга форма на релакс, която Константин често прилага е страстта към киното, като не пропуска нито един нов филм. Тази есен самият той също премина от другата страна на екрана и стана част от звездния отбор на филма “Операция: Шменти капели”.

Инфо и снимка: Planeta.TV

 
По темата: