Константин подарява своя „Mr. King“ за 2-ри февруари

Изпълнителят си науми по време на интервю, че ще пусне “Mr. King” точно на 2 февруари

Константин разкри, че клипът на „Mr. King“ ще се появи на Петльовден /2 февруари/.

„За пръв път в моя живот, свързан с професионалната ми дейност, аз не се занимавам с клипа. Не измислям сценарий, не измислям нищо. Просто си лежа и всичко се подготвя от хората, които действат по клипа.

Ще го заснеме Сашо Моллов, за мен един от най-добрите, за пръв път ще прави нещо в т.нар. жанр поп-фолк. Много съм щастлив. Има жестоки идеи, много красиви неща са, така на богато се работи и аз съм един наблюдател и ще гледам какво ще направят. Познавайки почерка на Сашо Моллов ще е нещо грандиозно“ – каза певецът.

Коцето сподели, че му се е искало да вмъкне нещо комедийно в клипа, но спонсорите и режисьорът са казали, че ще направят един стилен, имиджов клип.

„Предполагам, че на 1, 2, 3 февруари клипът ще е готов. Може да го пуснем на 2 февруари. Ето сега ми идва идея – на Петльовден. Mr. King излиза на Петльовден“ – през смях каза Константин.

Относно текста на „Mr. King„, Коцето сподели: „Смениха се някои неща. Още нямам крайния резултат. Един куплет, някакви неща там са разменени. Просто ми се щеше да има повече закачка. Да има сричката, която ще повдигне още повече песента“.

Инфо на Signal.bg, снимка: „Планета“